fbpx

Εθνικός Nobel Hellas-ΝΟ Βουλιαγμένης 12-8: Ισοφάρισε και πλέον… τελικός στο Λαιμό

Εθνικός Nobel Hellas-ΝΟ Βουλιαγμένης 12-8: Ισοφάρισε και πλέον… τελικός στο Λαιμό

Στο πλαίσιο του πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Υδατοσφαίρισης Γυναικών, οι ομάδες του Εθνικού Nobel Hellas και του ΝΟ Βουλιαγμένης αναμετρήθηκαν σε ένα συναρπαστικό αγώνα στον Πειραιά. 

Η γηπεδούχος ομάδα προηγήθηκε με 6-3 και 7-4 στο α’ μέρος, αλλά οι επισκέπτες κατάφεραν να μειώσουν τη διαφορά σε 7-6. Ωστόσο, στο β’ μέρος ο Εθνικός Nobel Hellas σημείωσε πέντε τέρματα και δέχθηκε μόλις δύο, φτάνοντας στη νίκη με την οποία ισοφάρισε τη σειρά σε 1-1. 

Η νίκη στον τρίτο αγώνα της σειράς, ο οποίος θα διεξαχθεί στις 11/5 στο Λαιμό, θα κρίνει ποια ομάδα θα πάρει μία θέση στους τελικούς του πρωταθλήματος. Παράλληλα, ο Στέφανος Λέανδρος είναι τιμωρημένος με δύο αγωνιστικές και στη θέση του στον πάγκο κάθισε ο Γιώργος Μορφέσης μαζί με την Αγγελική Γερόλυμου.

Τα οκτάλεπτα: 3-2, 4-4, 3-1, 2-1

ΕΘΝΙΚΟΣ NOBEL HELLAS (Γιώργος Μορφέσης): Σωτηρέλη, Καραμπέτσου 2,  Μπορίσοβα 3, Λασκαρίδου,  Κοντονή, Μπέτα, Χατζηκυριακάκη 2, Άλκ. Μπενέκου 2, Ρακιτζή, Κανετίδου, Ιόλη Μπενέκου,  Άντριους 2, Μπεκρή,  Κατσιμπρή 1, Κλαψιανού.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Κική Λιόση): Κοτσιώνη, Καΐάφα, Καλογεροπούλου, Ελληνιάδη 2, Γιαννοπούλου, Ριτζ 3, Λαγού, Ράιτ 3, Στρατηδάκη, Ανδρεάδη, Μιμίδη, Αγγελίδη, Ε. Πάτρα, Μαρκατσέλη, Κρασσά.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πόλο