fbpx

Κώστας Μουρίκης: «Στόχος να φτάσουμε στον τίτλο με 3-0 νίκες, αλλά να έρθει κοντά ο κόσμος»

Κώστας Μουρίκης: «Στόχος να φτάσουμε στον τίτλο με 3-0 νίκες, αλλά να έρθει κοντά ο κόσμος»

Τη στήριξη του κόσμου στη σειρά των τελικών του πρωταθλήματος της Α1 πόλο Ανδρών ζήτησε ο διεθνής φουνταριστός του Ολυμπιακού Κώστας Μουρίκης, καθώς στον πρώτο αγώνα στον Πειραιά, όπου οι ερυθρόλευκοι έκαναν το 1-0 στις νίκες κόντρα στον ΝΟ Βουλιαγμένης, επικρατώντας με 10-9, οι εξέδρες ήταν σχεδόν άδειες. Ο Μουρίκης, που ήταν ο κορυφαίος του αγώνα, τόνισε στις δηλώσεις του:

«Στο τελευταίο μέρος του αγώνα χαλαρώσαμε -δεν έπρεπε- και η Βουλιαγμένη, μένοντας πίσω στο σκορ, έπρεπε να πιέσει παραπάνω και μείωσε τελικά στο ένα γκολ. Σημασία, όμως, έχει ότι ήμασταν καλύτεροι και κάναμε δίκαια το 1-0. Η εικόνα μας, βέβαια, δεν ήταν αυτή που έπρεπε στο τέλος. Κατά διαστήματα, όμως, πιάσαμε πολύ καλή απόδοση.

Έχουμε κάποια προβλήματα, κάποιες απουσίες αυτόν τον καιρό και πρέπει να κρατάμε δυνάμεις. Θα είναι ανταγωνιστικό ματς και το επόμενο, αλλά θεωρώ ότι θα το κερδίσουμε και αυτό. Στόχος μας είναι να πάρουμε κι αυτόν τον τίτλο με 3-0 νίκες στους τελικούς. Όμως θέλουμε και τον κόσμο μαζί μας στα επόμενα παιχνίδια, τόσο εδώ στον Πειραιά, όσο και στη Βουλιαγμένη, διότι στο πρώτο αυτό ματς μας έλειψε».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πόλο