fbpx

Φίλιπ Φιλίποβιτς: Σερβικό δημοσίευμα τον φέρνει κοντά στη Νόβι Μπέογκραντ

Φίλιπ Φιλίποβιτς: Σερβικό δημοσίευμα τον φέρνει κοντά στη Νόβι Μπέογκραντ

«Φίλιπ Φιλίποβιτς στη Νόβι Μπέογκραντ: Ο θρυλικός πολίστας θα μπορούσε να ενισχύσει την πρωταθλήτρια Σερβίας το καλοκαίρι». Με αυτόν τον τίτλο το novosti.rs αναφέρεται σε πιθανή μετακίνηση του χρυσού Ολυμπιονίκη και κορυφαίου παικταρά του Ολυμπιακού στη σερβική Νόβι Μπέογκραντ, κάτι το οποίο σίγουρα προκάλεσε αίσθηση διεθνώς.

Συγκεκριμένα, το σερβικό δημοσίευμα αναφέρει χαρακτηριστικά ότι ο Φίλιπ Φιλίποβιτς δεν θα βάλει τέλος στην πλούσια καριέρα του φέτος, όπως είχε ανακοινώσει ο ίδιος και ότι ο πρώην αρχηγός της Εθνικής Σερβίας συζητάει με τη Νόβι Μπέογκραντ. Το novosti.rs επικαλείται πολύ καλά πληροφορημένες πηγές και συνεχίζει το ρεπορτάζ ότι θα υπογράψει με τη σερβική ομάδα στην οποία αγωνίζεται ο Άγγελος Βλαχόπουλος και ο Δημήτρης Σκουμπάκης, μετά το τέλος της σεζόν, όταν και ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό.

Το δημοσίευμα αναφέρεται επίσης στην επιλογή του Γκόσιτς να μην υπολογίζει τον Ντούσαν Μάντιτς αυτή τη στιγμή και ότι αποφάσισαν στη Νόβι να προσθέσουν έναν παίκτη παρόμοιας κλάσης σε αυτή τη θέση και ότι – μάλιστα, έπεισαν τον Φίλιπ Φιλίποβιτς να μην κρεμάσει φέτος το σκουφάκι του, αλλά να επιστρέψει στη χώρα του ύστερα από εννέα χρόνια.

Στο μεταξύ ο Φιλίποβιτς έκανε δηλώσεις για τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Γιαντράν Σπλιτ στη 12η αγωνιστική του Champions League και τόνισε: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου για την υπέροχη δουλειά που έκαναν στο συγκεκριμένο ματς. Δεν ήταν το καλύτερο μας παιχνίδι, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Όμως, η νίκη είναι το πιο σημαντικό. Αξίζουν εύσημα στον τερματοφύλακα μας, τον Μπίγιατς, ο οποίος σε αρκετές περιπτώσεις μας έσωσε σήμερα. Είναι πολλά πράγματα που πρέπει να βελτιώσουμε. Και αυτό θα κάνουμε μέσα από τις προπονήσεις που έρχονται».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πόλο