fbpx

Ολυμπιακός: Πλήγμα και με Κολόμβο

Ολυμπιακός: Πλήγμα και με Κολόμβο

Χωρίς τον Χριστόδουλο Κολόμβο αγωνίστηκε το Σάββατο (22/4) ο πρωταθλητής Ελλάδας Ολυμπιακός, ο οποίος έκανε το 1-0 στη σειρά των ημιτελικών των πλέι οφ της Α1 Ανδρών με αντίπαλο τον Πανιώνιο και πήρε προβάδισμα πρόκρισης στους τελικούς.

H απουσία του Κολόμβου δεν οφειλόταν σε λόγους ξεκούρασης του έμπειρου αθλητή, καθώς ο ασημένιος Ολυμπιονίκης του Τόκιο αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα στο μάτι του εδώ και καιρό και πριν από λίγες ημέρες πέρασε την πόρτα του χειρουργείου, καθώς υπέστη αποκόλληση αμφιβληστροειδούς.

Πλέον, ο Κολόμβος βρίσκεται σε διαδικασία αποθεραπείας και η κατάστασή του θα επανεκτιμάται σε τακτική βάση, με στόχο να προλάβει, εάν αυτό είναι εφικτό, το τελευταίο διάστημα της φετινής αγωνιστικής περιόδου και κυρίως το Final-8 του LEN Champions League, το οποίο αποτελεί έναν κορυφαίο στόχο για τους ερυθρόλευκους του Ίγκορ Μιλάνοβιτς.

Μετά την απουσία, λόγω τραυματισμού, του Φίλιπ Φιλίποβιτς, η υπόθεση Κολόμβου είναι ένα ακόμη πλήγμα για τους ερυθρόλευκους σε μια κρίσιμη καμπή. Υπενθυμίζεται ότι ο Ολυμπιακός έχει ακόμη υποχρεώσεις για τη φάση των Ομίλων του Champions League, ενώ μέσα στον Μάιο έρχονται και οι τελικοί του πρωταθλήματος, εφόσον ξεπεράσει το εμπόδιο του Πανιωνίου αποτελώντας φαβορί και έπειτα ακολουθεί το FINAL 8, τέλη Μαΐου και αρχές Ιουνίου. Όπως αντιλαμβανόμαστε, η απώλεια ενός αθλητή τέτοιου βεληνεκούς είναι άκρως σημαντική για τους Πρωταθλητές και άπαντες ελπίζουν να τα ξεπεράσει το πρόβλημα και παράλληλα να μπορέσει να αγωνιστεί στο τελευταίο κομμάτι της σεζόν.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πόλο