fbpx

Βουλιαγμένη – Απόλλων Σμύρνης 8-9: Σπουδαίο «μπρέικ» από τους φιλοξενούμενους

Βουλιαγμένη – Απόλλων Σμύρνης 8-9: Σπουδαίο «μπρέικ» από τους φιλοξενούμενους

Μετά τη νίκη του στον πρώτο ευρωπαϊκό τελικό, ο Απόλλων Σμύρνης κατέφτασε με τεράστια ψυχολογία στην έδρα του ΝΟ Βουλιαγμένης και έκανε το “μπρέικ” στον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό των πλέι οφ της Α1 πόλο Ανδρών.

Η “ελαφρά ταξιαρχία”, με αυτή της τη νίκη έχει το πλεονέκτημα, καθώς προηγείται με 1-0 στην σειρά και αν το εκμεταλλευτεί στον δεύτερο αγώνα την Τετάρτη (26/4) στη δική της έδρα, στο Σεράφειο Κολυμβητήριο, τότε θα πετύχει μια ακόμα ιστορική για τον σύλλογο διάκριση, καθώς θα είναι η πρόκριση για πρώτη φορά στους τελικούς του ελληνικού πρωταθλήματος της μεγάλης κατηγορίας.

Ο Απόλλων εμφανίσθηκε πιο δυνατός στις λεπτομέρειες και πήρε ένα προβάδισμα και με 2 γκολ. Στα τελευταία λεπτά, ο Αλμύρας μείωσε σε 7-8 στο 2:05, ενώ με τρομερό σουτ από την περιφέρεια ο Καλογερόπουλος ισοφάρισε σε 8-8.

Στα 52 δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη ο Χονδροκούκης κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα για το 8-9 μέσα σε απίστευτη ατμόσφαιρα, που δημιούργησαν οι φίλαθλοι της ομάδας που βρέθηκαν στις εξέδρες. Στα τελευταία δευτερόλεπτα ο ΝΟΒ έχασε ευκαιρία με παίκτη παραπάνω.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ 8-9

Οκτάλεπτα: 1-2, 2-2, 2-3, 3-2.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Βλάντιμιρ Βουγιασίνοβιτς): Τζωρτζάτος, Χαλυβόπουλος, Καστρινάκης, Καλογερόπουλος 3, Τρούλος 1, Νικολαΐδης 1, Παπασηφάκης, Γούντχεντ Ντ., Αλαφραγκής 2, Καπότσης, Κουρούβανης, Φάρμερ, Ανδρεάδης, Αλμύρας 1, Κωνσταντόπουλος.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Νίκος Δεληγιάννης): Γαλανόπουλος, Αλαμάνος 1, Μπογκντάνοβιτς 1, Μόκκας, Γωνιωτάκης 1, Δίπλαρος, Μπραΐμης, Χονδροκούκης 1, Βίσκοβιτς 2, Γαρδίκας 2, Τουρκομένης, Σολανάκης 1, Καβουσανός, Μυρίλος, Τσαβαλιάρης.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πόλο