fbpx

Περιστέρι – Παναθηναϊκός 11-7: Πρώτο βήμα για τους γηπεδούχους

Περιστέρι – Παναθηναϊκός 11-7: Πρώτο βήμα για τους γηπεδούχους

Ένα μεγάλο πρώτο βήμα για την πρόκρισή του στο ζευγάρι διεκδίκησης της 5ης θέσης και του ευρωπαϊκού εισιτηρίου έκανε ο ΓΣ Περιστερίου, αφού νίκησε με 11-7 τον Παναθηναϊκού στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα της σειράς των ημιτελικών των πλέι οφ για τις θέσεις 5η-8η.

Διεξήχθη ένα μεγάλο ντέρμπι σχεδόν όλα τα οκτάλεπτα, αφού πρωταγωνίστριες ήταν οι άμυνες, με τους δύο τερματοφύλακες των ομάδων, Ντρου Χόλαντ και Ντιμίτρι Ριστίσεβιτς ,να έχουν τον πρώτο λόγο. Οι Περιστεριώτες κατάφεραν να πάρουν το πάνω χέρι, να κυριαρχήσουν σε όλους τους τομείς και να φτάσουν στην πολύτιμη νίκη. Ο επαναληπτικός είναι προγραμματισμένος για την Τετάρτη (26/4) στις 17:00 στην έδρα του Παναθηναϊκού.

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 11-7

Οκτάλεπτα: 3-2, 2-1, 1-1, 5-3.

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Κώστας Λούδης): Σαλτερής, Καζάζης 1, Τοράκης 1, Πρέκας, Γερακούδης, Κουκουμάκης 1, Μπιτσάκος Χρ. 1, Καρούντζος 1, Φώσκολος 2, Χρυσοσπάθης, Τσαχιλίδης, Λαδάς, Χόλαντ, Ναγκλ 4, Μπιτσάκος Ανδρ.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Θανάσης Ηρειώτης): Ριστίσεβιτς, Τζελάτης, Κανδανολέων, Σιαμάς Γ., Δευτεραίος, Τόττης, Άντζιτς 3, Σγουρίδης, Χατζηγούλας 3, Δερμιτζάκης, Σιαμάς Π., Αλβέρτης 1, Κρατημένος, Σιαμάς Χρ., Ζερβουδάκης.

Διαιτητές: Μπιράκης, Κατσώνης

Αλυτάρχης: Φίλιππος Κούκιος

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Πόλο