fbpx

Ολυμπιακός-Πανιώνιος 16-7: Προβάδισμα για τους “ερυθρόλευκους”

Ολυμπιακός-Πανιώνιος 16-7: Προβάδισμα για τους “ερυθρόλευκους”

Δυναμικό ξεκίνημα στη σειρά των ημιτελικών των play off του Ελληνικού πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών για τον Ολυμπιακό, καθώς επικράτησε άνετα του Πανιωνίου με 1-6 στον Πειραιά, παρά την απουσία του Χριστόδουλου Κολόμβου και του Φίλιπ Φιλίποβιτς.

Με ένα εκρηκτικό ξεκίνημα που της εξασφάλισε από νωρίς ένα αδιαμφισβήτητο προβάδισμα, η ομάδα του Ίγκορ Μιλάνοβιτς έδειξε το καλύτερό της πρόσωπο στην άμυνα, περιορίζοντας τις επιθετικές επιλογές του Πανιώνιου και φτάνοντας στο 5-1 του 1ου οκταλέπτου και αντίστοιχα το 9-2 του ημιχρόνου.

Σε εντατικούς ρυθμούς κινήθηκαν οι ερυθρόλευκοι και στο τρίτο 8λεπτο, διεύρυναν σε 13-4, και χαλάρωσαν στο τελευταίο (επιμέρους 3-3) για να διαμορφωθεί το τελικό 16-7. Ο δεύτερος αγώνας είναι την Τετάρτη (26/5) στη Νέα Σμύρνη και η πρόκριση στους τελικούς κρίνεται στις δύο νίκες.

Οκτάλεπτα: 5-1, 4-1, 4-2, 3-3.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ιγκόρ Μιλάνοβιτς): Ζερδεβάς, Δήμου Τ. 4, Βάμος 1, Γενηδουνιάς, Φουντούλης 2, Γούβης 1, Δερβίσης 1, Μπούσλιε, Μουρίκης 1, Γραμματικός 1, Παπαναστασίου 3, Δαμίγος, Γκίλλας 2, Λιαντζίρης.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κώστας Δήμου): Λιμαράκης, Κοπελιάδης 2, Μπουζαλάς 1, Γκιουβέτσης, Μπιτάντζε 1, Καλαϊτζής 1, Γεωργακόπουλος, Παπάκος, Γούνας 2, Σπούνερ, Καπετανάκης, Αναγνώστου, Λοράντος, Κανελλόπουλος.

Διαιτητές: Σπανούδης, Πολυχρονόπουλος

Αλυτάρχης: Βασίλης Λαγός

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Πόλο