fbpx

World Cup Γυναικών: Η διαδρομή, μέσω Αθήνας, που οδηγεί την Εθνική στα τελικά του Λογκ Μπιτς

World Cup Γυναικών: Η διαδρομή, μέσω Αθήνας, που οδηγεί την Εθνική στα τελικά του Λογκ Μπιτς

Μέσω των αγώνων της Β’ Φάσης θα διεκδικήσει, πλέον, την πρόκρισή της στην Τελική Φάση του World Cup που θα πραγματοποιηθεί στο Λογκ Μπιτς (23-25 Ιουνίου) η Εθνική Ομάδα πόλο των Γυναικών.

Οι αγώνες θα φιλοξενηθούν στο Κλειστό Κολυμβητήριο «Κύπρος» της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων, στη Βάρη, το διάστημα 19-21/4.

Ολλανδία και Ουγγαρία, από τον Όμιλο της Εθνικής (Α’) και ΗΠΑ και Ιταλία από τον Β’ είναι οι ομάδες που προκρίθηκαν από την Α’ φάση που έγινε στο Ρότερνταμ.

Οι υπόλοιπες τέσσερις ομάδες που συμμετείχαν, δηλαδή Ελλάδα, Αυστραλία (από Α’ Όμιλο) και Ισπανία, Κίνα (από Β’), θα έχουν μια δεύτερη ευκαιρία. Από αυτές, θα πάρουν το εισιτήριο ακόμα δύο ομάδες.

Πώς βγαίνουν τα δυο υπολειπόμενα εισιτήρια:

Για την ακρίβεια, οι τέσσερις ομάδες που πήραν πρόκριση από την Α’ φάση θα διαγωνισθούν σε ένα νέο Όμιλο (1) στην Αθήνα, ενώ οι υπόλοιπες τέσσερις θα δημιουργήσουν τον άλλον νέο και πιο ενδιαφέροντα Όμιλο (2), από τον οποίο θα προκύψουν και οι υπόλοιπες δύο που θα πάρουν το εισιτήριο για το Λονγκ Μπιτς.

Η Εθνική μας θα προκριθεί αρκεί να πάρει μία από τις δύο πρώτες θέσεις στην τελική βαθμολογία του νέου Ομίλου της, με αντιπάλους Αυστραλία, Ισπανία και Κίνα. Το σημαντικό είναι πως στη βαθμολογία του νέου Ομίλου της, του (2) της Β’ φάσης μεταφέρονται οι βαθμοί που πήραν οι ομάδες από την Α’ φάση, δηλαδή η Εθνική μας 3 και η Ισπανία 5 και οι άλλες δύο χωρίς βαθμό (0). Κάτι που σημαίνει ότι Ισπανία και Ελλάδα έχουν προβάδισμα για την πρόκριση.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Ομίλου (2) της Β’ φάσης της Εθνικής:

Τετάρτη 19/4:

  • 14.00 Ισπανία – Αυστραλία
  • 18:00 ΕΛΛΑΔΑ – Κίνα

Πέμπτη 20/4:

  • 14.00 Ισπανία – Κίνα
  • 18:00 ΕΛΛΑΔΑ – Αυστραλία

Παρασκευή 21/4:

  • 14.00 Κίνα – Αυστραλία
  • 18:00 Ισπανία – ΕΛΛΑΔΑ

Η βαθμολογία, όπως διαμορφώνεται στον Όμιλο (2) της Εθνικής:

1.Ισπανία 5
2.Ελλάδα 3
————–
3.Αυστραλία 0
4.Κίνα 0

Δείτε όλο το πρόγραμμα και των δύο Ομίλων της Β’ φάσης ΕΔΩ.

Όλοι οι αγώνες και των δύο Ομίλων θα μεταδίδονται απευθείας από το κανάλι της World Aquatics. Όλες οι αναλυτικές πληροφορίες της σπουδαίας διοργάνωσης δίνονται ΕΔΩ.

Μέσω αυτού του διαδικτυακού κόμβου μπορεί, όποιος ενδιαφέρεται, να προμηθευτεί το εισιτήριό του.

Θυμίζουμε ότι η Εθνική μας πραγματοποιεί αυτές τις μέρες κοινή προετοιμασία με τις ΗΠΑ, όπως θα διαβάσετε και στον παρακάτω σύνδεσμο:

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πόλο