fbpx

ΝΟ Χανίων – Νηρέας Χαλανδρίου 15-6: Άνετα την πρώτη νίκη οι Κρητικοί

ΝΟ Χανίων – Νηρέας Χαλανδρίου 15-6: Άνετα την πρώτη νίκη οι Κρητικοί

Ο ΝΟ Χανίων έκανε το πρώτο από τα δύο βήματα που χρειάζεται για να συνεχίσει και του χρόνου στην Α1, επικρατώντας στην Κρήτη του Νηρέα.

Η ομάδα του Μάνθου Βουλγαράκη, δεν αντιμετώπισε προβλήματα, ιδιαίτερα στο β’ μέρος όπου επικράτησε με επιμέρους σκορ 10-4. Κορυφαίος σκόρερ για τους Χανιώτες αναδείχτηκε ο Σεμίρ Σπάχιτς με 4 γκολ ενώ αξίζει να σημειωθεί πως ο Νηρέας πήγε στα Χανιά με δέκα παίκτες.

Ο δεύτερος αγώνας μεταξύ των δύο είναι προγραμματισμένος για τη Μεγάλη Τετάρτη (12/4) στις 13:45, στο κολυμβητήριο Χαλανδρίου και με νίκη ο ΝΟ Χανίων παραμένει στην κατηγορία και ο Νηρέας υποβιβάζεται. Σε περίπτωση νίκης του Νηρέα, θα γίνει τρίτος αγώνα στα Χανιά, την Τετάρτη του Πάσχα (19/4, 15:00).

ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ – ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ 15-6

Οκτάλεπτα: 2-0, 3-2, 5-2, 5-2.

ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ (Μάνθος Βουλγαράκης): Λεβεντάκης, Παππάς 1, Πολύζος, Μητράκης, Αγιωργούσης 2, Μπατάκης, Αποστολάκης 3, Χαριτάκης 1, Ντα Σίλβα 2, Σολεϊμάνιπακ 1, Σπάχιτς 4, Μαζοκοπάκης, Κουτρουλάκης, Νικολαΐδης, Χατζηκυριακάκης 1.

ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ (Γιώργος Ιντζές): Καζάκος, Δανουρδής, Παπαδημητρίου 2, Χριστοφορίδης 1, Μανδαλιός, Μαυρωτάς 3, Κουρμελές Ευαγ., Πανταζόπουλος, Στυλιανάκης, Τσιρώνης.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πόλο