fbpx

ΠΑΟΚ-Απόλλων 7-12: Σπουδαίο διπλό για την “Ελαφρά Ταξιαρχία”

ΠΑΟΚ-Απόλλων 7-12: Σπουδαίο διπλό για την “Ελαφρά Ταξιαρχία”

Για τo Game 2 της προημιτελικής φάσης της Α1 Πόλο ανδρών, ο ΠΑΟΚ φιλοξένησε το μεσημέρι του Σαββάτου 8 Απριλίου, αντιμετώπισε τον Απόλλωνα Σμύρνης από τον οποίο και γνώρισε την ήττα με 7-12. 

Ο “δικέφαλος” δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη που ήθελε για να στείλει τη σειρά σε τρίτο ματς στην Αθήνα και έτσι θα παλέψει στους αγώνες κατάταξης που θα ακολουθήσουν προκείμενου να τερματίσει στην 5η θέση.

Το πρώτο οκτάλεπτο ολοκληρώθηκε με 2-0 υπέρ του Απόλλωνα, που ήταν πιο συγκεντρωμένος στο παιχνίδι του.

Στο ίδιο τέμπο συνεχίστηκε και η δεύτερη περίοδος, ο ΠΑΟΚ είχε σημαντικές ευκαιρίες οι οποίες όμως δεν μετουσιώθηκαν σε γκολ. Λίγο πριν το τέλος της του πρώτου μισού του αγώνα, ο Τσολακούδης με μακρινό σουτ διαμόρφωσε το σκορ ημιχρόνου σε 1-6.

Στο τρίτο οκτάλεπτο, οι “ασπρόμαυροι” μείωσαν για το 3-6. Λίγο αργότερα ο Καρατζάς από κοντά έκανε το 4-7, ενώ η τρίτη περίοδος ολοκληρώθηκε με 4-8.

Στην τελευταία περίοδο, ο “δικέφαλος του Βορρά” απάντησε στα γκολ των φιλοξενούμενων με τον Κεχαλάρη να κάνει το 5-10 και το 6-11, ενώ ο Κούπμαν έκανε το 7-11. Η αναμέτρηση ολοκληρώθηκε με τον πίνακα το σκορ να γράφει 7-12. 

Τα οκτάλεπτα: 0-2, 1-4, 3-2, 3-4.

ΠΑΟΚ (Θοδωρής Χατζηθεοδώρου): Αϊβαλιώτης, Καπράγκος, Καραντζάς 1, Προσινικλής Ν., Καλαργυρός, Κεχαλάρης 3, Μιλάρντοβιτς, Τσολακούδης 1, Χαραλαμπόπουλος, Προσινικλής, Κούπμαν 2, Κουγιούνης, Αλειφτήρας, Σάλεχ, Λασκαρίδης.

Απόλλων Σμύρνης (Νίκος Δεληγιάννης): Γαλανόπουλος, Αλαμάνος, Μπογκντάνοβιτς 3, Μόκκας, Γωνιωτάκης 1, Δίπλαρος, Μπραΐμης, Χονδροκούκης, Βίσκοβιτς, Γαρδίκας 2, Μυρίλος, Σολανάκης 6, Καβουσανός.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Πόλο