fbpx

Τρούλος στο ApexSports.gr: Μια γροθιά, για την ευρωπαϊκή καταξίωση του ΝΟΒ – Καθοριστικό το ματς με Ντιναμό στην Τιφλίδα

Τρούλος στο ApexSports.gr: Μια γροθιά, για την ευρωπαϊκή καταξίωση του ΝΟΒ – Καθοριστικό το ματς με Ντιναμό στην Τιφλίδα

Την εντός έδρας ήττα από την πρωτοπόρο του Α’ Ομίλου Προ Ρέκο γνώρισε ο ΝΟΒουλιαγμένης (13-7) για την 11η αγωνιστική του Champions League, αλλά διατηρεί τις ελπίδες του για είσοδο στην τετράδα του Α’ Ομίλου και κατ’ επέκταση στο Final-8 της διοργάνωσης, αφού είναι στην ισόβαθμος με τη Γιαντράν Σπλιτ με 14 βαθμούς, στην 4η θέση.

Την επόμενη αγωνιστική (26 Απριλίου) ο ΝΟΒ έχει την ευκαιρία να πλησιάσει ακόμα περισσότερο στην τελική φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης -που θα γίνει στο Βελιγράδι-, καθώς πάει στην Τιφλίδα για να παίξει με την Ντιναμό, την ίδια ώρα που η Γιαντράν θα φιλοξενείται από τον Ολυμπιακό στον Πειραιά.

Ο διεθνής περιφερειακός της ομάδας του Λαιμού, ο Χαράλαμπος Τρούλος, μιλάει στο apexsports.gr για το πρόσφατο ματς με το ιταλικό μεγαθήριο, την πρωταθλήτρια Ευρώπης Προ Ρέκο, για το καθοριστικό που έρχεται με τη Ντιναμό Τιφλίδας και για τις προοπτικές πρόκρισης στο Final-8. Αναλυτικά όσα μας είπε:

«Η αναμέτρησή μας με την Προ Ρέκο ήταν ένα πολύ καλό μάθημα για μας. Δείξαμε χαρακτήρα και μέχρι το τρίτο οκτάλεπτο κοιτάξαμε στα μάτια την πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι μέλος αυτής της ομάδας και πιστεύω ότι έχουμε, ακόμα, πολλά να δείξουμε τόσο στα παιχνίδια της Ευρώπης που μας έχουν μείνει όσο και στα play off στην Ελλάδα.

Έχουμε πίστη στο πλάνο του προπονητή μας. Πρωταρχικός μας στόχος είναι τα παιχνίδια με τον Εθνικό στην πρώτη φάση των πλέι οφ της Α1 Ανδρών και μετά έχουμε 10 μέρες προετοιμασίας για το σημαντικότερο παιχνίδι της Ευρώπης με την Ντιναμό στην Τιφλίδα, που άμα το κερδίσουμε θα είμαστε με το ένα πόδι μέσα στο Final-8.

Υπάρχει τεράστιο δέσιμο με τους συμπαίχτες μου και στους προπονητές μας, είμαστε μια γροθιά, οπότε κοιτάμε μπροστά και δουλεύουμε καθημερινά, τόσο για την ευρωπαϊκή καταξίωση όσο και για την κορυφή στην Ελλάδα».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πόλο