fbpx

Πανιώνιος – Περιστέρι 7-4: Με ανατροπή στο β’ οι «κυανέρυθροι»

Πανιώνιος – Περιστέρι 7-4: Με ανατροπή στο β’ οι «κυανέρυθροι»

Ο Πανιώνιος έκανε το πρώτο βήμα πρόκρισης στα ημιτελικά του πρωταθλήματος, ανατρέποντας το σκορ κόντρα στο Περιστέρι και κάνοντας τελικά 1-0.

Οι Περιστεριώτες μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι, και έφτασαν να προηγούνται με 3-1 στο β’ οκτάλεπτο και 3-2 στο ημίχρονο. Τα πάντα άλλαξαν στο δεύτερο μέρος, όπου ο Πανιώνιος καθήλωσε με την άμυνά του τον ΓΣΠ.

Το 2-0 του γ’ οκταλέπτου έφερε τους γηπεδούχους μπροστά στο σκορ (4-3) που διεύρυναν κι άλλο το προβάδισμά τους στην τελική ευθεία του αγώνα με τον Κοπελιάδη να είναι ο κορυφαίος έχοντας τρία γκολ.

Το δεύτερο ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο (8/4) στις 16.30 στη Χωράφα και σε περίπτωση νίκης του Πανιωνίου, αυτός προκρίνεται στην επόμενη φάση. Αν νικήσει ο ΓΣΠ οι δυο ομάδες θα πάνε σε τρίτο ματς στη Νέα Σμύρνη τη Μεγάλη Τρίτη 11/4 στις 20.30.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 7-4

Οκτάλεπτα: 1-2, 1-1, 2-0, 3-1.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κώστας Δήμου): Λιμαράκης, Κοπελιάδης 3, Μπουζαλάς, Γκιουβέτσης 1, Μπιτάτζε , Νταλάπας, Καλαϊτζής 1, Μουρατίδης Π., Παπάκος, Γούνας 1, Σπούνερ 1, Καπετανάκης, Αναγνώστου, Λοράντος, Κανελλόπουλος.

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Κώστας Λούδης): Σαλτερής, Καζάζης, Τοράκης, Πρέκας, Γερακούδης, Κουκουμάκης 1, Μπιτσάκος Χρ., Καρούντζος 1, Φώσκολος, Χρυσοσπάθης 2, Τσαχιλίδης, Λαδάς, Χόλαντ, Ναγκλ, Μπιτσάκος Ανδ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Πόλο