fbpx

Champions League: Τσεκάρει εισιτήριο για το Final-8 ο Ολυμπιακός, παλεύει με το μεγαθήριο ο ΝΟ Βουλιαγμένης

Champions League: Τσεκάρει εισιτήριο για το Final-8 ο Ολυμπιακός, παλεύει με το μεγαθήριο ο ΝΟ Βουλιαγμένης

Δύσκολη αποστολή για τον ΝΟ Βουλιαγμένης -παρότι αγωνίζεται εντός έδρας- και σαφώς πιο εύκολη για τον Ολυμπιακό, έχει η 11η αγωνιστική του Α’ Ομίλου του Champions League πόλο Ανδρών, σήμερα Τετάρτη (5/4)

Για τους ερυθρόλευκους του Πειραιά είναι ένα ιδιαίτερο ευρωπαϊκό ραντεβού το αποψινό. Οι νταμπλούχοι Ελλάδας επιστρέφουν με ζέση στη μάχη του Champions League, αφού την Τετάρτη (5/4) στις 19:30 (ΕΡΤ Sports 1), φιλοξενούν το Ανόβερο στο Εθνικό Κολυμβητήριο Πειραιά, για την 11η αγωνιστική της φάσης των ομίλων (Α’ Όμιλος).

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην 3η θέση του ομίλου του, με 22 βαθμούς (επτά νίκες, δύο ήττες, μία ισοπαλία), πίσω από Μπαρτσελονέτα (27) και Προ Ρέκο (24) και παραμένει σε τροχιά πρόκρισης στο Final-8 του κορυφαίου ευρωπαϊκού διασυλλογικού θεσμού, που θα γίνει στο Βελιγράδι, κάτι που έχει τη μεγάλη ευκαιρία να οριστικοποιήσει με νίκη στο ματς κόντρα στη γερμανική ομάδα, η οποία είναι ουραγός στη βαθμολογία. Κι από κει και πέρα να βάλει στόχο τουλάχιστον τη 2η θέση, καθώς θα απομένουν ακόμα τρεις αγωνιστικές.

Από την πλευρά τους, οι σύγχρονοι “μπέμπηδες” του ΝΟ Βουλιαγμένης έχουν πολύ δύσκολο έργο και θα επιδιώξουν να πάρουν ό,τι καλύτερο μπορούν στην έδρα τους, κόντρα στο μεγαθήριο, τη θρυλική Προ Ρέκο από την Ιταλία, κάτοχο του ευρωπαϊκού τίτλου στο Champions League, έτσι ώστε να διατηρηθούν στην 4η προνομιούχο θέση που κατέχουν τώρα με 14 βαθμούς. Η ώρα έναρξης και αυτού του αγώνα, επί ελληνικού εδάφους, είναι στις 19:00.

Το πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής του Α’ Ομίλου την Τετάρτη (5/4):

18:00 Ντιναμό Τιφλίδας – Γιαντράν Σπλιτ

19:00 Ολυμπιακός – Ανόβερο

19:00 ΝΟ Βουλιαγμένης – Προ Ρέκο

21:30 Ραντνίτσκι – Μπαρτσελόνα

Η Βαθμολογία του Α’ Ομίλου:

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πόλο