fbpx

ΝΟ Βουλιαγμένης – ΝΕ Πατρών 19-8: Οριστικά δεύτερος ο ΝΟΒ με εντυπωσιακή νίκη

ΝΟ Βουλιαγμένης – ΝΕ Πατρών 19-8: Οριστικά δεύτερος ο ΝΟΒ με εντυπωσιακή νίκη

Με ένα ξέσπασμα στο τρίτο οκτάλεπτο, ο ΝΟ Βουλιαγμένης έκαμψε την αντίσταση της ΝΕ Πατρών και επικράτησε με 19-8, για την 22η αγωνιστική της Α1 Γυναικών.

Με πρωταγωνίστρια την Ελληνιάδη, που πέτυχε 7 τέρματα, η Βουλιαγμένη πήρε τη νίκη και «κλείδωσε» τη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Οι γηπεδούχες πιέστηκαν μέχρι το δεύτερο οκτάλεπτο και στη συνέχεια, με ένα εντυπωσιακό 9-0 στο τρίτο, δεν άφησαν κανέναν περιθώριο στις αντιπάλους τους να αντιδράσουν. Μετά την ολοκλήρωση και της 22ης αγωνιστικής, η ΝΕ Πατρών είναι οριστικά στην 8η θέση με 25 βαθμούς, ενώ την Τετάρτη (5/4) θα δώσει στην έδρα της τον εξ αναβολής αγώνα της 17ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον ΑΝΟ Γλυφάδας I Repair.

Τα οκτάλεπτα: 3-1, 4-4, 9-0, 3-3

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Κική Λιόση): Κοτσιώνη, Καΐάφα 1, Καλογεροπούλου 3, Ελληνιάδη 7, Γιαννοπούλου 3, Ριτζ 2, Τανκέεβα 1, Κουρεμέτη, Στρατηδάκη, Ανδρεάδη, Λαγού, Αγγελίδη 1, Ε. Πάτρα, Μαρκατσέλη, Κρασσά 1.

ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ (Δημήτρης Κρητικός): Γιαννακέα, Προδρομίτη, Ζοφώλια. Μαρία Κεπενού, Ευφρ.Τσιμάρα, Μαρία Μπαλάτσα 1, Μ.Πετάση 2, Κουρέτα 1, Μοίραλη, Ναυσικά Μπαλάτσα 1, Δήμητρα Κοντάκου, Παρασκευοπούλου 1, Στέενμπεκ, Κρινά, Ρακ 2.

Διαιτητές: Κατσώνης, Βόσικας

Αλυτάρχης: Δημήτρης Γαλήνας

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Πόλο