fbpx

ΓΣ Περιστερίου – Πανιώνιος 3-15: Εντυπωσιακή εκτός έδρας νίκη για τις «κυανέρυθρες»

ΓΣ Περιστερίου – Πανιώνιος 3-15: Εντυπωσιακή εκτός έδρας νίκη για τις «κυανέρυθρες»

Με το ευρύ 15-3 επιβλήθηκε ο Πανιώνιος του ΓΣ Περιστερίου για την 22η και τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών.

Η ομάδα του Τάσου Παπαναστασίου ήταν κυρίαρχη από την αρχή μέχρι το τέλος, ενώ οι γηπεδούχες δε βρήκαν τις λύσεις επιθετικά και δεν απείλησαν σε κανένα σημείο του αγώνα, όπως μαρτυρά και το τελικό σκορ. Χαρακτηριστικό είναι πως στα τελευταία δέκα λεπτά δεν πέτυχαν ούτε ένα γκολ. Μετά και την ολοκλήρωση της τελευταίας αγωνιστικής, η ομάδα της Νέας Σμύρνης τερμάτισε στην 6η θέση και ο ΓΣ Περιστερίου στην 10η.

Τα οκτάλεπτα: 1-4, 1-2, 1-4, 0-5

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Βαγγέλης Πάτρας): Ζαφειράκη, Κολιτσοπούλου, Φραγκάκη, Γροζοπούλου, Αποστολίδου, Κωνσταντοπούλου, Λουκοπούλου, Μπερίκου 1, Πέττα 1, Μπεκρή, Κάσσαρη, Γκοτζιά 1, Ελ. Σκαρμούτσου, Παπασηφάκη, Βας.Σκαρμούτσου.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Τάσος Παπαναστασίου): Μήτσου, Κάσεϊ 1, Ιφιγένεια Μαυρωτά, Μπογκατσένκο 4, Κοτσάφτη 2 , Μαστρόκαλλου, Θωμοπούλου, Ευαγγελία Λούδη 1, Κώτσια 4, Αναστασία Λούδη 2, Δήμητρα Παπαναστασίου 1, Κάτσιου, Λυδία Μαυρωτά, Καραγιάννη, Νούζη.

Διαιτητές: Δαμιανάκης, Παϊρακταρίδης

Αλυτάρχης: Λάμπρος Μιχαηλίδης

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Πόλο