fbpx

Υδραϊκός-Ηλυσιακός 9-6: Μεγάλη νίκη και play in για Υδραϊκό – Μάχη για την παραμονή για Ηλυσιακό

Υδραϊκός-Ηλυσιακός 9-6: Μεγάλη νίκη και play in για Υδραϊκό – Μάχη για την παραμονή για Ηλυσιακό

Τη συμμετοχή του στα play-in της Α1 υδατοσφαίρισης των ανδρών εξασφάλισε ο Υδραϊκός, που νίκησε σήμερα Πέμπτη (30/3) τον Ηλυσιακό με 9-6 στη Γλυφάδα, στο ματς με το οποίο ολοκληρώθηκε η Β΄ φάση του πρωταθλήματος.

Έτσι η ομάδα του Νίκου Καραμάνη πέτυχε το στόχο της με τη 2η θέση στην τελική κατάταξη του G2 και θα αντιμετωπίσει στον πρώτο αγώνα των πλέι ιν τον ΑΝΟ Γλυφάδας που τερμάτισε πρώτος.

Με την εξέλιξη αυτή, εξάλλου: Η ΑΕΚ μένει 3η στον G2 και εκτός πλέι ιν, αλλά έχει εξασφαλίσει την παραμονή στην κατηγορία χωρίς να μπαίνει στη διαδικασία των πλέι άουτ. Επίσης, ο ΝΟ Χίου και ο ΝΟ Χανίων ισοβαθμούν στους 28 βαθμούς, ευνοούνται οι Χιώτες, που εξασφαλίζουν την παραμονή στην κατηγορία και οι Χανιώτες πάνε στα πλέι άουτ όπου θα αντιμετωπίσουν με πλεονέκτημα έδρας τον Νηρέα Χαλανδρίου.

Από την άλλη, ο Ηλυσιακός θα αγωνιστεί στα πλέι άουτ με μειονέκτημα έδρας κόντρα στο Παλαιό Φάληρο και θα παλέψει για την παραμονή του, στην κατηγορία

Όσον αφορά την αναμέτρηση, ο Ηλυσιακός προηγήθηκε με 3-1, 4-2 και 4-3 στο ημίχρονο, αλλά στη συνέχεια οι γηπεδούχοι ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοσή τους και έφτασαν τελικά στη νίκη με 9-6.

ΥΔΡΑΪΚΟΣ – ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ 9-6

Οκτάλεπτα: 1-3, 2-1, 5-1, 1-1.

ΥΔΡΑΪΚΟΣ (Νίκος Καραμάνης): Μάμαλης, Μπεκές, Τακάτα 2, Παπαδημητρίου, Γκαράνης 1, Σουζούκι 3, Ζώρζος, Ρομπόπουλος 2, Δημακόπουλος, Λιαπάκης 1, Κοντονής, Μπερτόλης Π., Μητράκης, Δαλαμπέκης, Μουρατίδης Ε.

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Τάσος Σχίζας): Κατσινούλας, Αλευρόπουλος, Κρανιάς, Μπομπός, Μοσχοβέλης, Λεμπέσης, Δήμου Π. 3, Καραβιώτης 1, Αράι, Τσιστράκης 1, Ξυλάς 1, Αράκι, Ασβεστής, Σφηκάκης, Τσιτσιπά.

Διαιτητές: Σταυρίδης, Μοίραλης

Αλυτάρχης: Κείμης Μαρσέλλος

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Πόλο