fbpx

Παναθηναϊκός – Περιστέρι 10-13: Μπαίνει από την 5η θέση στα πλέι οφ ο ΓΣΠ

Παναθηναϊκός – Περιστέρι 10-13: Μπαίνει από την 5η θέση στα πλέι οφ ο ΓΣΠ

Σπουδαίο «διπλό» για το Περιστέρι στον Γουδή επί του Παναθηναϊκού, με την ομάδα του Κώστα Λούδη να τερματίζει στην 5η θέση της βαθμολογίας του ομίλου G1.

Το Περιστέρι απέδωσε καλά επιθετικά και παίρνοντας τον έλεγχο από το πρώτο σπριντ, πήγε στα αποδυτήρια με το υπέρ του 4-7. Τα πάντα φάνηκε πως τελείωσαν στο φινάλε του τρίτου οκταλέπτου (6-11) και όντως έτσι έγινε, αφού οι «πράσινοι» απλά μετρίασαν την τελική διαφορά της ήττας.

Ο ΓΣΠ έφτασε έτσι τους 39 βαθμούς και ευνοείται στην ισοβαθμία με τον ΠΑΟΚ, καταλαμβάνοντας την 5η θέση και αντιμετωπίζοντας στον πρώτο γύρο των πλέι οφ των Πανιώνιο (4ος) με μειονέκτημα έδρας. Στην 7η θέση ο Παναθηναϊκός που θα αγωνιστεί στα πλέι ιν με αντίπαλο τον 8ο Εθνικό Πειραιά.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 10-13

Οκτάλεπτα: 2-3, 2-4, 2-4, 4-2.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Δημήτρης Μάζης): Ριστίτσεβιτς, Τζελάτης, Κανδανολέων, Σιαμάς Γ., Δευτεραίος, Τόττης, Άντζιτς 3, Σγουρίδης 2, Χατζηγούλας 1, Δερμιτζάκης, Σιαμάς Π. 1, Αλβέρτης 2, Κρατημένος, Σιαμάς Χρ., Ζερβουδάκης 1.

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Κώστας Λούδης): Σαλτερής, Καζάζης 1, Τοράκης, Πρέκας 1, Γερακούδης 2, Κουκουμάκης 1, Μπιτσάκος Χρ. 1, Καρούντζος 1, Φώσκολος 3, Χρυσοσπάθης 1, Τσαλίχης, Λαδάς, Χόλαντ, Ναγκλ 2, Μπιτσάκος Ανδ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Πόλο