fbpx

Νηρέας Χαλανδρίου-ΝΟ Χανίων 10-20: Έκανε το καθήκον του και περιμένει

Νηρέας Χαλανδρίου-ΝΟ Χανίων 10-20: Έκανε το καθήκον του και περιμένει

Ο ΝΟ Χανίων παρουσιάστηκε σοβαρός και έφτασε στην άνετη νίκη επί του Νηρέα στο Χαλάνδρι με 20-10, την Τετάρτη (29/3) το μεσημέρι, για την 8η και τελευταία αγωνιστική της Β’ φάσης του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών (στον Όμιλο G2).

Πλέον, η ομάδα των Χανίων περιμένει τα αποτελέσματα των υπολοίπων αγώνων, που θα γίνουν αργότερα το απόγευμα και το βράδυ, ή και αύριο Πέμπτη (30/3) για να δει εάν έχει ελπίδες για την αποφυγή των πλέι άουτ. Για τους Χανιώτες γκολ πέτυχε ο Νικόδημος Αγιωργούσης.

Αξίζει να αναφέρουμε, πως η ομάδα του Μάνθου Βουλγαράκη περιμένει δύο αποτελέσματα. Αρχικά, αυτό της αναμέτρησης ανάμεσα σε ΝΟ Χίου και Παλαιό Φάληρο, καθώς οι Χιώτες έχουν 25 βαθμούς αυτή τη στιγμή και ο ΝΟ Χανίων θέλει ήττα ή ισοπαλία της ομάδας του Γιώργου Ντόσκα, ώστε να αποφύγει τα πλέι άουτ, διότι σε ενδεχόμενη ισοβαθμία μόνο με τον ΝΟ Χίου στους 28 β., θα βρεθεί στην ψυχοφθόρο διαδικασία της παραμονής.

Από την άλλη, η ομάδα του Χαλανδρίου, παραμένει στην τελευταία θέση με 2 βαθμούς.

ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ – ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ 10-20

Οκτάλεπτα: 3-6, 1-5, 1-6, 5-3.

ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ (Γιώργος Ιντζές): Καζάκος, Δανούρδης, Παπαδημητρίου 1, Χριστοφορίδης 1, Κουρμελές Γ., Μπερτόλης 1, Γκαράνης, Πανταζόπουλος 5, Στυλιανάκης, Τσιρώνης 1, Νεγκίζ, Καζάνης, Κακλής, Μανδαλιός 1, Κουρμελές Β.

ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ (Μάνθος Βουλγαράκης): Μητράκης, Παππάς, Πολύζος 1, Αγιωργούσης 8, Μπατάκης 1, Αποστολάκης, Χαριτάκης, Ντα Σίλβα, Σολεϊμάνιπακ 4, Σπάχιτς 1, Μαζοκοπάκης 1, Κουτρουλάκης, Νικολαΐδης, Χατζηκυριακάκης 4.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πόλο