fbpx

ΑΕΚ – ΑΝΟ Γλυφάδας 5-8: Νίκη και πρωτιά στον όμιλο για τη Γλυφάδα

ΑΕΚ – ΑΝΟ Γλυφάδας 5-8: Νίκη και πρωτιά στον όμιλο για τη Γλυφάδα

Στην τελευταία αγωνιστική της Β’ φάσης στην Α1 Ανδρών, ο ΑΝΟ Γλυφάδας επικράτησε εκτός έδρας της ΑΕΚ με 8-5 και πήρε την πρώτη θέση στον G2 Όμιλο.

Με 35 βαθμούς, η Γλυφάδα έχει εξασφαλισμένη τη θέση της στα πλέι-ιν, ενώ η ΑΕΚ ως δεύτερη με 30 βαθμούς, περιμένει τα αποτέλεσμα του αγώνα ανάμεσα σε Υδραϊκό και Ηλυσιακό (30/3, 13:30). Σε περίπτωση νίκης του Υδραϊκού, είναι αυτός που θα πάρει τη θέση στα πλέι-ιν, ενώ σε κάθε διαφορετική περίπτωση, περνάει η Ένωση.

Όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι, οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν από το πρώτο οκτάλεπτο με 3-0 και παρόλο που η ΑΕΚ μείωσε προσωρινά, δε μπόρεσε να απειλήσει στη συνέχεια, με αποτέλεσμα να γνωρίσει την ήττα με 5-8.

Οκτάλεπτα: 0-3, 2-0, 1-4, 2-1.

ΑΕΚ (Νίκος Βενετόπουλος): Καραμπέτσος, Φωτεινάκης, Σταμέλος 1, Κοκκινάκης 2, Βούκσεβιτς 1, Γαλάνης, Γκάτσος, Μαρινάγης 1, Παπάκος, Στελλάτος, Αράγια, Μαυρωτάς Αρ., Χαϊδόπουλος, Ζαχόπουλος.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Γιάννης Κατρουζανάκης): Κουρούβανης Δ., Ηλιόπουλος Αλ. 1, Σαρτζετάκης, Γκαρντιγιάν, Γούντχεντ Κ., Χαλυβόπουλος, Γιαννόπουλος, Παπαποστόλου, Παπαγεωργίου, Πούρος 2, Αγκόρτσας 2, Τσαταλιός 3, Ηλιόπουλος Νεκ., Λεδάκης, Φωτόπουλος.

Διαιτητές: Αχλαδιώτης, Πολυχρονόπουλος

Αλυτάρχης: Δημήτρης Γαλήνας

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Πόλο