fbpx

Μπουζαλάς, Πανιώνιος: «Δάκρυα χαράς για τα παιδιά των “Πανθήρων” που μας στηρίζουν παντού» 

Μπουζαλάς,  Πανιώνιος: «Δάκρυα χαράς για τα παιδιά των “Πανθήρων” που μας στηρίζουν παντού» 

Ο Ηλίας Μπουζαλάς είναι ο διοικητικός ηγέτης και χορηγός του τμήματος πόλο του Πανιωνίου τα τελευταία χρόνια. Χάρις σε αυτόν το τμήμα αποπνέει υγεία και ο σύλλογος πρωταγωνιστεί τόσο στο αντρικό όσο και στο γυναικείο πόλο. Ο Πανιώνιος διέγραψε μια σπουδαία πορεία φέτος στα ευρωπαϊκά κολυμβητήρια.

Το τέλος της φετινής διαδρομής σημειώθηκε την Τετάρτη (22/3) το βράδυ στην Βουδαπέστη, όταν οι Νεοσμυρνιώτες ηττήθηκαν με 12-6 από την Βάσας στο δεύτερο ημιτελικό του ευρωπαϊκού κυπέλλου και αποκλείστηκαν, Αφού στο πρώτο παιχνίδι είχαν επικρατήσει μόνο με ένα γκολ διαφορά. Ο Ηλίας Μπουζαλάς εκφράστηκε για το άτυχο αυτό αποτέλεσμα, ευχαρίστησε τους ανθρώπους του Πανιωνίου, τους αγαπημένους φιλάθλους του ιστορικού σωματείου της Νέας Σμύρνης, που στηρίζουν αυτήν την προσπάθεια -τους “Πάνθηρες” που ταξίδεψαν μέχρι και τη Βουδαπέστη” και υποσχέθηκε ανάλογες επιτυχίες στο μέλλον. Καταφέρθηκε, εξάλλου, κατά των διαιτητών του ημιτελικού με τη Βάσας στη Βουδαπέστη.

Αναλυτικά οι επισημάνσεις του στη γραπτή δήλωσή του:

«Μετά το τέλος του εχθρικού (βλέπε διαιτησία) αγώνα, θα ήθελα να πω δυο λόγια που βγαίνουν μέσα από την καρδιά μου: Ό,τι έχει πετύχει και θα συνεχίσει να πετυχαίνει αυτή η ομάδα, τα παιδιά μου, δεν θα το είχε καταφέρει χωρίς τους ΠΑΝΘΗΡΕΣ. Μου έρχονται δάκρυα χαράς για αυτά τα παιδιά που μας στηρίζουν και μας υποστηρίζουν σε κάθε μας βήμα. Το ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ δεν μπορεί να περιγράψει τα συναισθήματα μου. Θα προσπαθήσουμε να σας κάνουμε περήφανους με όλες μας τις δυνάμεις.

Υστερόγραφο:
Ας δούνε το παιχνίδι οι δικοί μας επόπτες για να καταλάβουν επιτέλους ότι είναι Έλληνες».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Πόλο