fbpx

Μπαρτσελονέτα- Ολυμπιακός 10-5: Ήττα στη Βαρκελώνη για τους «ερυθρόλευκους» (vid)

Μπαρτσελονέτα- Ολυμπιακός 10-5: Ήττα στη Βαρκελώνη για τους «ερυθρόλευκους» (vid)

Την ήττα με σκορ 10-5 γνώρισε ο Ολυμπιακός από τη Μπαρτσελονέτα στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Champions League.

Αυτή ήταν η δεύτερη νίκη των Ισπανών στα μεταξύ τους ματς, οι οποίοι εξασφάλισαν και μαθηματικά την πρόκρισή τους στο final-8, ενώ, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα είναι και πρώτοι στον όμιλό τους. Από την άλλη, ο Ολυμπιακός θα παλέψει για τη δεύτερη θέση με την κάτοχο του τίτλου, Προ Ρέκο.

Παρά την απουσία του τραυματία Φιλίποβιτς, οι «ερυθρόλευκοι» κατάφεραν να έχουν μια πολύ ανταγωνιστική παρουσία στο πρώτο ημίχρονο, το οποίο έληξε ισόπαλο με σκορ 3-3. Η τρίτη περίοδος ξεκίνησε πολύ καλά για τους γηπεδούχους, που με πέναλτι του Μουναρίθ και γκολ των Φαμέρα και Πάουλ προηγήθηκε 6-3, σε ένα διάστημα που ο Ολυμπιακός έχασε τρεις επιθέσεις με αριθμητικό πλεονέκτημα. Η ομάδα του Έλβις Φάτοβιτς διατήρησε το προβάδισμα και τον έλεγχο του αγώνα, και με πρωταγωνιστή τον τερματοφύλακά της, Αγκίρε, ο οποίος είχε 16 αποκρούσεις συνολικά, έφτασαν στη σημαντική νίκη.

Τα οκτάλεπτα: 1-1, 2-2, 3-0, 4-2

Διαιτητές: Μαργκέτα (Σλοβενία), Ντερβιέ (Γαλλία)

Οι συνθέσεις:

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΕΤΑ (Έλβις Φάτοβιτς): Αγκίρε, Φαμέρα 1, Μάτκοβιτς 1, Μουναρίθ 3, Ντε Τόρο 1, Λαρούμπε, Πάβιγιαρντ 1, Φερνάντεζ, Ταούλ, Περόνε 2, Πάουλ 1, Μπούστος, Πόρτερ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ίγκορ Μιλάνοβιτς): Μπίγιατς, Γκίλλας, Βάμος 2, Γενηδουνιάς 1, Φουντούλης, Γούβης, Δερβίσης, Μπούσλιε, Μουρίκης, Δήμου, Κολόμβος, Παπαναστασίου 2, Ζερδεβάς.

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”Μπαρτσελονέτα – ΟΣΦΠ 10-5 | HIGHLIGHTS”,”description”:”Οι καλύτερες στιγμές από την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Μπαρτσελονέτα.”,”thumbnailUrl”:”https://imageservicethumbs.glomex.com/dC1ibHU1bnRqdHo4bDUvMjAyMy8wMy8yMi8xOS81OV8xMl82NDFiNWUxMDRkMmNjLmpwZw==/profile:player-960×540″,”duration”:”PT5M2S”,”uploadDate”:”2023-03-22T20:03:09.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=40599z17lbwhjpot&playlistId=v-crd69yjubzwx”,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/[email protected]”,”width”:136,”height”:146}},”regionsAllowed”:”GR”}

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Πόλο