fbpx

Κύπελλα Ευρώπης: Τέσσερις καθοριστικές μάχες Ελλήνων σε τρία ευρωπαϊκά μέτωπα

Κύπελλα Ευρώπης: Τέσσερις καθοριστικές μάχες Ελλήνων σε τρία ευρωπαϊκά μέτωπα

Ώρα Ευρώπης με καθοριστικές μάχες για τέσσερις ελληνικές ομάδες στα τρία μέτωπα, δηλαδή για τους εκπροσώπους μας στα τρία ευρωπαϊκά κύπελλα, στο Champions League, στο Euro Cup και στο Challenger Cup. Οι δύο από αυτές, μάλιστα, στοχεύουν ευρωπαϊκό τελικό!

Μπροστά σε μια από τις κορυφαίες προκλήσεις στην ιστορία του βρίσκεται ο Πανιώνιος που έχει κάνει το μεγάλο ταξίδι στη Βουδαπέστη με στόχο την πρόκριση στον τελικό του Euro Cup. Ο επαναληπτικός ημιτελικός, η ρεβάνς κόντρα στην ουγγρική Βάσας με φόντο τα τελικά του Κυπέλλου Ευρώπης πλησιάζει και το βράδυ της Τετάρτης 22/03 (21:00), η ομάδα του Κώστα Δήμου θα παραταχθεί με ψυχή και ετοιμότητα στην έδρα του… φαβορί των προγνωστικών, το οποίο ωστόσο παρέλυσε στον πρώτο ημιτελικό της Νέας Σμύρνης, όπου οι κυανέρυθροι επικράτησαν με 9-8.

Ραντεβού με την ιστορία και για τον Απόλλωνα Σμύρνης, που αγωνίζεται στον επαναληπτικό ημιτελικό του Challenger Cup με την Τενερίφη, στο Σεράφειο Κολυμβητήριο (Τετάρτη 22/3 στις 20:00). Πεντέμισι χρόνια μετά από το καλοκαίρι του 2017 ο Απόλλων στην 6η του, πλέον, χρονιά στην Α1 και στην 4η συνεχόμενη ευρωπαϊκή του παρουσία, δίνει αγώνα σε ημιτελική φάση ευρωπαϊκής διοργάνωσης και διεκδικεί στα ίσα (είχε χάσει με ένα γκολ, 11-10, στον πρώτο αγώνα) την ιστορική πρόκριση στον τελικό.

Ο Ολυμπιακός, επίσης την ίδια ώρα, την Τετάρτη (22/3, 20:00), αντιμετωπίζει την ισπανική Μπαρτσελονέτα στη Βαρκελώνη, σε μία κρίσιμη «μάχη» για τη 10η αγωνιστική της φάσης των ομίλων (Α’ γκρουπ) του Champions League. Με θετικό αποτέλεσμα σφραγίζει πρόκριση στο Final-8 και, μάλιστα, θα είναι κοντά σε μια από τις δύο πρώτες θέσεις του Ομίλου.

Ευρωπαϊκή ρότα και για τον ΝΟ Βουλιαγμένης, που κοντράρεται την Τετάρτη (22/3) στις 20:00 την κροατική Γιαντράν, στο Σπλιτ, επίσης για τη 10η αγωνιστική του Α’ Ομίλου, έχοντας ως μοναδικό στόχο τη νίκη που θα του δώσει τεράστιο πλεονέκτημα στη μάχη για την πρόκριση στο Final 8 του Champions League (πολύ κοντά στην εξασφάλιση της 4ης προνομιούχου θέσης).

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πόλο