fbpx

Παγκόσμιο Α/Γ, Φουκουόκα: Στην Αθήνα η κλήρωση των Ομίλων

Παγκόσμιο Α/Γ, Φουκουόκα: Στην Αθήνα η κλήρωση των Ομίλων

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου θα φιλοξενηθεί το ερχόμενο καλοκαίρι στη Φουκουόκα της Ιαπωνίας. Η γιορτή των αθλημάτων της πισίνας είναι προγραμματισμένη από τις 14 έως τις 30 Ιουλίου του 2023 και είναι δεδομένο ότι οι διοργανωτές θα παραδώσουν μια τεχνολογικά άρτια διοργάνωση, με καινοτομίες, η οποία αναμένεται να αποτελέσει μπούσουλα για το μέλλον των διοργανώσεων των υδάτινων σπορ.

Η Αθήνα και η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας (ΚΟΕ) θα έχουν την τιμητική τους και εν όψει αυτού του μεγάλου event -όσον αφορά το πόλο-, καθώς η κλήρωση των Ομίλων Ανδρών και Γυναικών του Παγκοσμίου υδατοσφαίρισης, όπου θα μετάσχουν φυσικά και οι δικές μας Εθνικές ομάδες, θα γίνει επί ελληνικού εδάφους.

Συγκεκριμένα, στο περιθώριο της νεοσύστατης διοργάνωσης του World Cup Γυναικών, που θα διεξαχθεί 18-21 Απριλίου στην Αττική (πιθανότατα στο Κολυμβητήριο της Σχολής Ευελπίδων στη Βάρη), θα γίνει η κλήρωση για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Φουκουόκα.

Η Ελλάδα δεν θα φιλοξενήσει μόνον οκτώ από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο για το World Cup, αλλά παράλληλα θα βρεθεί στο επίκεντρο της παγκόσμιας υδατοσφαίρισης, μέσω της κλήρωσης για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ιαπωνία.

Πηγή: aquafeed24.com

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πόλο