fbpx

Απόλλων Σμύρνης-Παναθηναϊκός 11-9: Σημαντική νίκη για τους “κυανόλευκους”

Απόλλων Σμύρνης-Παναθηναϊκός 11-9: Σημαντική νίκη για τους “κυανόλευκους”

Ένα εξαιρετικό παιχνίδι, με ανατροπές και εντάσεις στο φινάλε, έγινε στο Σεράφειο κολυμβητήριο. Ο Απόλλων Σμύρνης νίκησε 11-9 τον Παναθηναϊκό για την 5η αγωνιστική της δεύτερης φάσης της Α1 πόλο ανδρών.

Η “αμφίβια ταξιαρχία” εδραιώνεται στην 3η θέση, καθώς ξέφυγε πέντε βαθμούς από τον Πανιώνιο, που γνώρισε την τέταρτη διαδοχική ήττα του στο Περιστέρι (9-8), με την τοπική ομάδα να “σφραγίζει” ουσιαστικά το απευθείας εισιτήριο για τα πλέι-οφ.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 4-1, αλλά οι πράσινοι με ένα σερί 5-0 πέρασαν με 6-4. Την τελική αντεπίθεσή, όμως έκαναν οι παίκτες του Απόλλωνα, που είχαν κορυφαίο σκόρερ τον Μπογκντάνοβιτς με 5 γκολ και έφτασαν στο τελικό 11-9 υπέρ τους.

Όπως αναφέρει το φύλλο αγώνα, ανάμεσα στα άλλα, στο 2:01, δηλαδή όταν ο Γωνιωτάκης έκανε το 11-8 οι διαιτητές απέβαλλαν τον Νάσο Ηρειώτη από τον πάγκο των “πράσινων”, για έντονη διαμαρτυρία. Παράλληλα, αναφέρεται ότι κατά τη διάρκεια του αγώνα, εισήλθαν στο “Σεράφειο” οπαδοί του Παναθηναϊκού, οι οποίοι μετά τη λήξη άναψαν καπνογόνα και όπως αναφέρεται «δημιούργησαν αποπνικτική ατμόσφαιρα».

Διακύμανση:

Οκτάλεπτα: 4-1, 0-5, 3-1, 4-2.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Νίκος Δεληγιάννης): Γαλανόπουλος, Αλαμάνος, Μπογκντάνοβιτς 5, Μόκκας, Γωνιωτάκης 2, Δίπλαρος, Μπραΐμης, Χονδροκούκης, Βίτσκοβιτς, Γαρδίκας 1, Τουρκομένης, Σολανάκης 2, Καβουσανός, Μυρίλος 1, Τσιαβαλιάρης.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Δημήτρης Μάζης): Ριστίτσεβιτς, Τζελάτης, Κανδανολέων, Σιαμάς Γ., Δευτεραίος, Τόττης 1, Άντζιτς 2, Σγουρίδης, Χατζηγούλας 2, Δερμιτζάκης 2, Σιαμάς Π., Αλβέρτης 2, Κρατημένος, Σιαμάς Χρ., Ζερβουδάκης.

Διαιτητές: Μοίραλη, Θωμάς
Αλυτάρχης: Βασίλης Λαγός

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πόλο