fbpx

ΑΝΟ Γλυφάδας – Νηρέας Χαλανδρίου 17-13: Χορταστικό θέαμα με νικητές τους γηπεδούχους

ΑΝΟ Γλυφάδας – Νηρέας Χαλανδρίου 17-13: Χορταστικό θέαμα με νικητές τους γηπεδούχους

Ο ΑΝΟ Γλυφάδας ήταν αυτός που πανηγύρισε τη νίκη κόντρα στον Νηρέα Χαλανδρίου με σκορ 17-13, σε ένα ματς με πολλά γκολ και πλούσιο θέαμα.

Οι δυο ομάδες βρέθηκαν αντιμέτωπες για την 5η αγωνιστική του G2 της Β’ φάσης της Α1 πόλο Ανδρών. Οι γηπεδούχοι δημιούργησαν μια διαφορά… ασφαλείας με το τέλος του δεύτερου οκταλέπτου, την οποία και διατήρησαν μέχρι το τέλος, έχοντας ως κορυφαίο τον Σαρτζετάκη με 5 γκολ.

Έτσι, η ομάδα των νοτίων προαστίων έφτασε στους 26 βαθμούς και περιμένει το ματς του Υδραϊκού για να δει αν θα βρεθεί ακόμα και στην πρώτη θέση του G2. Από την άλλη, ο Νηρέας έμεινε στην τελευταία θέση με 2 β.

Οκτάλεπτα: 5-4, 3-1, 6-5, 3-3

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Γιάννης Κατρουζανάκης): Κουρούβανης Δ., Ηλιόπουλος Αλ. 1, Σαρτζετάκης 5, Γκαρντιγιάν 1, Γούντχεντ Κ. 3, Χαλυβόπουλος Ιπ. 1, Γιαννόπουλος 3, Παπαποστόλου, Παπαγεωργίου, Πούρος, Αγκόρτσας 1, Τσαταλιός 2, Ηλιόπουλος Νεκ., Ευθυμίου, Ίλιτς.

ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ (Γιώργος Ιντζές): Καζάκος, Δανούρδης 4, Παπαδημητρίου 2, Χριστοφορίδης 2, Καρύδης, Μαυρωτάς Λ. 1, Γκαράνης, Πανταζόπουλος 1, Στυλιανάκης, Τσιρώνης, Νεγκίζ 1, Καζάνης, Κακλής, Μανδαλιός 2, Μπερτόλης.

Διαιτητές: Παϊρακταρίδης, Βόσικας

Αλυτάρχης: Μανώλης Μουστάκης

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πόλο