fbpx

Ολυμπιακός – Πανιώνιος 12-5: Συνεχίζουν αήττητες οι «ερυθρόλευκες»

Ολυμπιακός – Πανιώνιος 12-5: Συνεχίζουν αήττητες οι «ερυθρόλευκες»

Χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερη αντίσταση και χωρίς να δυσκολευτεί, ο Ολυμπιακός επικράτησε εντός έδρας του Πανιωνίου με 12-5 για τη 16η αγωνιστική της Α1 Γυναικών.

Οι «ερυθρόλευκες», που πρόσφατα κατέκτησαν και το Κύπελλο Ελλάδος, παραμένουν αήττητες στο πρωτάθλημα με 48 βαθμούς. Σε ότι αφορά το αγωνιστικό σκέλος, η ομάδα του Αλεξάνταρ Τσίριτς είχε την υπεροχή από το ξεκίνημα και δεν απειλήθηκε ουσιαστικά σε κανένα σημείο του αγώνα.

Ωστόσο, ακολουθεί μια σειρά από δύσκολες αναμετρήσεις, καθώς σε μια εβδομάδα στην Ισπανία θα προσπαθήσει να ανατρέψει την εντός έδρας ήττα (11-9) από τη Ματαρό, για να προκριθεί στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Προηγείται ο αγώνας με τον ΝΟ Βουλιαγμένης στις 22/2 στο Λαιμό για τη 17η αγωνιστική.

Τα οκτάλεπτα: 3-1, 2-1, 4-2, 3-1

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Αλεξάνταρ Τσίριτς): Διαμαντοπούλου, Ελ. Πλευρίτου, Χυδηριώτη, Ελευθεριάδου 1, Τριχά 2, Σιούτη 1, Μ. Πλευρίτου 1, Τορνάρου, Β. Πλευρίτου 5, Σάντα 1, Μυριοκεφαλιτάκη 1, Σταματοπούλου, Τζωρτζακάκη, Αμ.Χριστοδούλου-Άουτ.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Τάσος Παπαναστασίου): Μήτσου, Κάσεϊ, Ιφιγένεια Μαυρωτά 1, Μπογκατσένκο 1, Κοτσάφτη, Μαστρόκαλλου 1, Θωμοπούλου, Ευαγγελία Λούδη, Κώτσια 1, Αναστασία Λούδη 1, Δήμητρα Παπαναστασίου, Ανθία Παπαναστασίου, Κάτσιου, Μήτσιου, Υφαντή.

Διαιτητές: Παντελής, Κόκκινος

Αλυτάρχης: Μανώλης Μουστάκης

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Πόλο