fbpx

ΠΑΟΚ-Πανιώνιος 12-11: Μεγάλη ανατροπή με Μιλάρντοβιτς

ΠΑΟΚ-Πανιώνιος 12-11: Μεγάλη ανατροπή με Μιλάρντοβιτς

Πολύ μεγάλη νίκη για τον ΠΑΟΚ επί του Πανιωνίου για την 4η αγωνιστική του G1 της Α1 πόλο ανδρών, με τον Νίκολα Μιλάρντοβιτς να είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής για τον «δικέφαλο».

Ο Κροάτης, πήρε την ομάδα του από το χέρι και με τρία δικά του γκολ με το σκορ στο 9-11, διαμόρφωσε το τελικό 12-11 και έδωσε στην ομάδα του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου μια πολύ σημαντική νίκη.

Ο Πανιώνιος ήταν σταθερά μπροστά από το β’ οκτάλεπτο και μετά, με το ημίχρονο να ολοκληρώνεται στο 5-6 και το τρίτο οκτάλεπτο στο 7-9. Η ολική ανατροπή ήρθε στην τελευταία περίοδο την οποία κατέκτησε ο ΠΑΟΚ με επιμέρους 5-2 και πρωταγωνιστή όπως προαναφέρθηκε τον Μιλάρντοβιτς.

Οι Θεσσαλονικείς ανέβηκαν έτσι στους 33 βαθμούς, είναι πάντα πέμπτοι, πλησιάζοντας στους έξι τους Νεοσμυρνιώτες που είναι στους 39 και κινδυνεύουν να χάσουν την 3η θέση από τον Απόλλωνα Σμύρνης που ακολουθεί με 38 έχοντας ματς λιγότερο.

ΠΑΟΚ DOMUS ERGO – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 12-11

Οκτάλεπτα: 4-3, 1-3, 2-3, 5-2.

ΠΑΟΚ DOMUS ERGO (Θοδωρής Χατζηθεοδώρου): Αϊβαλιώτης, Καπράγκος, Καραντζάς, Προσινικλής Ν., Καλαργυρός 2, Κεχαλάρης 1, Μιλάρντοβιτς 5, Τσολακούδης 1, Χαραλαμπόπουλος, Προσινικλής Π. 1, Κούπμαν 2, Κουγιούνης, Αλειφτήρας, Σάλεχ, Λασκαρίδης.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κώστας Δήμου): Λιμαράκης, Κοπελιάδης 2, Μπουζαλάς, Γκιουβέτσης 1, Μπιτάτζε 2, Νταλάπας, Καλαϊτζής, Μουρατίδης 1, Παπάκος 2, Γούνας 2, Γεωργακόπουλος, Καπετανάκης 1, Αναγνώστου.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Πόλο