fbpx

Euro Cup Γυναικών: Να σφραγίσουν την πρόκριση στον Final-4 θέλουν Εθνικός και ΝΟ Βουλιαγμένης

Euro Cup Γυναικών: Να σφραγίσουν την πρόκριση στον Final-4 θέλουν Εθνικός και ΝΟ Βουλιαγμένης

Οι Εθνικός και ΝΟ Βουλιαγμένης θα αγωνιστούν με πάθος χωρίς φόβο στους επαναληπτικούς ημιτελικούς του Euro Cup γυναικών, κόντρα σε Ούιπεστ και Έγκερ αντίστοιχα, το απόγευμα του Σαββάτου (11/2), με στόχο την πρόκριση στην τελική 4άδα της αναμέτρησης.

Η Βουλιαγμένη καλείται, μετά τη νίκη με 15-12 στην έδρα της, να επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί κόντρα στην Έγκερ, αλλά και στη διοργάνωση ολόκληρη μιας και είναι η Νο1 φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου. Η Έγκερ βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας στην Ουγγαρία και είναι μακριά από τις πρώτες ομάδες. Για την ομάδα του Λαιμού θα λείπει μόνο η Μαρία Πάτρα, η οποία έχει κάνει χειρουργείο στο χέρι της πριν 1,5 μήνα.

Ο Εθνικός, που διανύει περίοδο αγωνιστικής κρίσης, καλείται να αξιοποιήσει το 10-10 του πρώτου αγώνα στην Ουγγαρία κόντρα στην Ούιπεστ, η οποία έχει κι αυτή προβλήματα και είναι στην 3η θέση στο πρωτάθλημά της. 

Η Πάντοβα έχει κερδίσει με δύο γκολ τη Λιλ του Ανέστη Πεσματζόγλου, ωστόσο είναι ένα αποτέλεσμα αναστρέψιμο. Αμφίβολο είναι το παιχνίδι ανάμεσα σε Τεράσα και Φερεντσβάρος παρά τα δύο γκολ που έχει κερδίσει η ισπανική ομάδα.

Το πρόγραμμα των δεύτερων προημιτελικών του EuronCup (Σε παρένθεση οι πρώτοι αγώνες)

Λιλ – Πάντοβα 13:30 (10-12)

Εθνικός – Ούιπεστ 15:00 (10-10)

Φερεντσβάρος – Τεράσα 17:00 (7-9)

Εγκερ – ΝΟ Βουλιαγμένης 19:30 (12-15)

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πόλο