fbpx

ΝΕ Πατρών: Παραιτήθηκε από την τεχνική ηγεσία της ο Μιχάλης Λαζαρίδης

ΝΕ Πατρών: Παραιτήθηκε από την τεχνική ηγεσία της ο Μιχάλης Λαζαρίδης

Ο Μιχάλης Λαζαρίδης αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της γυναικείας ομάδας υδατοσφαίρισης της ΝΕ Πατρών. Ο πολύπειρος τεχνικός παραιτήθηκε, για σοβαρούς οικογενειακούς λόγους, εγκαταλείπει την Πάτρα και με δήλωσή του ευχαριστεί όλους εκείνους που συνεργάστηκαν μαζί του στο βραχύ αυτό χρονικό διάστημα.

«Σε αυτούς τους 5 μήνες συνεργασίας – τονίζει – έδωσα όλη μου την ενέργεια για το σύλλογο και τις αθλήτριες κάνοντας το καλύτερο που μπορούσα. Σοβαροί οικογενειακοί λόγοι δε με αφήνουν να συνεχίσω το προπονητικό μου έργο και πραγματικά λυπάμαι μέσα από την καρδιά γι’αυτό. Θέλω να ευχαριστήσω την πόλη, τη διοίκηση της ομάδας, τους συναδέλφους προπονητές και ξεχωριστά μία μία όλες τις αθλήτριες κι ελπίζω οι δρόμοι μας να συναντηθούν ξανά».

Θυμίζουμε ότι η ΝΕΠ, σύμφωνα με τα δεδομένα της σημερινής βαθμολογίας, θα καταλάβει την 7η ή την 8η θέση στο πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών, αποφεύγοντας τα play out, χωρίς όμως να υλοποιεί τον βασικό στόχο της χρονιάς που ήταν η είσοδος στα play off.

Ο νέος προπονητής της ΝΕΠ θα ανακοινωθεί την επόμενη εβδομάδα. Στο παιχνίδι του Σαββάτου (11/2, 14:00) με τον ΝΟ Ρεθύμνου στο κολυμβητήριο «Α. Πεπανός» στον πάγκο της ΝΕΠ θα καθίσει ο Λάμπρος Αναστασόπουλος.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πόλο