fbpx

ΝΟ Βουλιαγμένης – Ολυμπιακός 6-11: Απόλυτη κυριαρχία από τα ερυθρόλευκα κορίτσια, με 5ο τρόπαιο στο Κύπελλο Ελλάδας (vid)

ΝΟ Βουλιαγμένης – Ολυμπιακός 6-11: Απόλυτη κυριαρχία από τα ερυθρόλευκα κορίτσια, με 5ο τρόπαιο στο Κύπελλο Ελλάδας (vid)

Κυπελλούχος Ελλάδας στο πόλο γυναικών είναι ο Ολυμπιακός που επιβλήθηκε στην Πάτρα 11-6 επί του ΝΟ Βουλιαγμένης και κατέκτησε το πέμπτο του τρόπαιο και τέταρτο σερί

ΠΑΤΡΑ, αποστολή

Κορίτσια ανίκητα, φτιαγμένα από ατσάλι που συνεχίζουν να κατακτούν τα πάντα. Ο Ολυμπιακός θέλει να τα πάρει όλα και τη φετινή χρονιά, σε Ελλάδα και Ευρώπη, όπως έκανε και πέρυσι. Ήδη έκανε ξεκίνημα, καθώς αναδείχθηκε Κυπελλούχος Ελλάδας, επικρατώντας τελικό του Stoiximan Final-4 στο «Αντώνης Πεπανός» της Πάτρας του ΝΟ Βουλιαγμένης με 11-6.

Είναι το 5ο Κύπελλο Ελλάδας που κατακτούν οι ερυθρόλευκες και τέταρτο συνεχόμενο, σε έξι συμμετοχές σε τελικό.

Αν και το πρώτο οκτάλεπτο ήταν αρκετά κλειστό στο σκορ (2-1) ο Ολυμπιακός μπήκε πιο δυνατά στο δεύτερο και ξέφυγε με 6-3 με την Ελένη Ξενάκη να είναι ηγέτιδα και σκόρερ και να αναδεικνύεται MVP του Final-4. Κορυφαίο ερυθρόλευκο όπλο η άμυνα με την τερματοφύλακα Χρυσή Διαμαντοπούλου να αναδεικνύεται καλύτερη τερματοφύλακας του Final-4.

Στο τρίτο οκτάλεπτο οι «ερυθρόλευκες» συνέχισαν στο ίδιο τέμπο και διεύρυναν τη διαφορά τους στα πέντε τέρματα, με το σκορ να γίνεται 10-5. Στο τελευταίο οκτάλεπτο ο Ολυμπιακός διατήρησε το προβάδισμα που είχε, με την ομάδα του Αλεξάνταρ Τσίριτς να στέφεται Κυπελλούχος Ελλάδας.

Πρώτη σκόρερ του Final-4 αναδείχθηκε η Αυστραλή άσος του ΝΟ Βουλιαγμένης Έιμι Ριτζ με 7 γκολ.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 6-11

Οκτάλεπτα: 1-2, 2-4, 2-4, 1-1.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Κική Λιόση): Κοτσιώνη, Καϊάφα, Καλογεροπούλου, Ελληνιάδη 2, Γιαννοπούλου 1, Ριτζ 3, Βιδάλη, Ράιτ, Στρατιδάκη, Ανδρεάδη, Μιμίδη, Αγγελίδη, Πάτρα, Μαρκατσέλη, Κρασσά.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Αλεξάντερ Τσίριτς): Διαμαντοπούλου, Ε. Πλευρίτου 2, Χυδηριώτη 1, Ελευθεριάδου, Τριχά, Ξενάκη 3, Σιούτη, Μ. Πλευρίτου 1, Τορνάρου, Β. Πλευρίτου 2, Κρίστμας 2, Μυριοκεφαλιτάκη, Σταματοπούλου, Σάντα, Τζωρτζάκη.

Διαιτητές: Χρήστος Κουρτίδης, Μαρία Δασκαλοπούλου

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”Βουλιαγμένη – Ολυμπιακός 6-11 | HIGHLIGHTS”,”description”:”Τα καλύτερα στιγμιότυπα της αναμέτρησης. “,”thumbnailUrl”:”https://i1thumbs.glomex.com/dC1ibHU1bnRqdHo4bDUvMjAyMy8wMi8wNC8xNi8xN181M182M2RlODUzMTdjZTllLmpwZw==/profile:player-960×540″,”duration”:”PT3M8S”,”uploadDate”:”2023-02-04T16:19:55.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=40599z17lbwhjpot&playlistId=v-cq9wkyi6iaix”,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/[email protected]”,”width”:136,”height”:146}}}

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πόλο