fbpx

Λιόση: «Τίποτα δεν αναιρεί την ποιότητα της ομάδας – Στόχος η πρόκριση στο Europa Cup» (vid)

Λιόση: «Τίποτα δεν αναιρεί την ποιότητα της ομάδας – Στόχος η πρόκριση στο Europa Cup» (vid)

Η προπονήτρια της Βουλιαγμένης, μίλησε αμέσως μετά τον τελικό και την ήττα της ομάδας της από τον Ολυμπιακό και τόνισε πως αυτή η ήττα δεν αναιρεί την ποιότητα που έχουν.

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”Κ. Λιόση: «Τίποτα δεν αναιρεί την ποιότητα της ομάδας – Στόχος η πρόκριση στο Europa Cup»”,”description”:”Οι δηλώσεις της προπονήτριας της Βουλιαγμένης Κυριακής Λιόση.”,”thumbnailUrl”:”https://i4thumbs.glomex.com/dC1ibHU1bnRqdHo4bDUvMjAyMy8wMi8wNC8xNi80Ml8xM182M2RlOGFlNWMxYTg3LmpwZw==/profile:player-960×540″,”duration”:”PT1M5S”,”uploadDate”:”2023-02-04T16:42:54.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=40599z17lbwhjpot&playlistId=v-cq9xdle7wo0p”,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/[email protected]”,”width”:136,”height”:146}}}

Η Αυστραλή παίκτρια του ΝΟ Βουλιαγμένης Έιμι Ριτζ, που αναδείχθηκε πρώτη σκόρερ του Final-4, με 7 γκολ, δήλωσε από την πλευρά της: «Είμαστε απογηοητευμένες, αλλά ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα. Δώσαμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε, κοντράραμε για ένα μεγάλο διάστημα, αλλά μετά κάναμε κάποια λάθη που μας στοίχισαν. Ήταν μια ακόμα σπουδαία εμπειρία για τη νεανική ομάδα της Βουλιαγμένης. Στρέφουμε το βλέμμα μας στο πρωτάθλημα και στην Ευρώπη (Euro Cup), όπου θέλουμε να διακριθούμε».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πόλο