fbpx

Μάζης: “Δεν θα μπορούσα να ζητήσω κάτι παραπάνω…” (vid)

Μάζης: “Δεν θα μπορούσα να ζητήσω κάτι παραπάνω…” (vid)

Την ανωτερότητα του Ολυμπιακού παραδέχθηκε εμμέσως πλην σαφώς ο Δημήτρης Μάζης, που δήλωσε ικανοποιημένος από την πορεία του Παναθηναϊκού μέχρι τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ξέραμε ευθύς εξ αρχής ότι η αποστολή μας θα ήταν πολύ δύσκολη, η δυναμικότητα των ομάδων είναι εντελώς διαφορετική. Δυο ομάδες που έχουν διαφορετικούς στόχους. Παρ΄όλα αυτά είμαι πολύ ευχαριστημένος από τη προσπάθεια των παικτών μου και τους αξίζουν συγχαρητήρια».

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”Ν. Γκόμωλης: «Δε θα μπορούσα να ζητήσω τίποτα παραπάνω από τους παίκτες μου»”,”description”:”Ο προπονητής του ΠΑΟ Νίκος Γκομώλης δηλώνει ότι δε θα μπορούσε να ζητήσει κάτι παρπάνω από τους παίκτες του. “,”thumbnailUrl”:”https://i4thumbs.glomex.com/dC1ibHU1bnRqdHo4bDUvMjAyMy8wMi8wNC8xOS81OF80OV82M2RlYjhmOTNjNjZiLmpwZw==/profile:player-960×540″,”duration”:”PT1M15S”,”uploadDate”:”2023-02-04T19:59:59.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=40599z17lbwhjpot&playlistId=v-cqa1i1vke4wh”,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/[email protected]”,”width”:136,”height”:146}}}

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πόλο