fbpx

Άλιμος ΝΑΣ Betsson – Ολυμπιακός 7-17: Φουλ για τον πέμπτο τίτλο τους στο Κύπελλο οι ερυθρόλευκες (vids, pics)

Άλιμος ΝΑΣ Betsson – Ολυμπιακός 7-17: Φουλ για τον πέμπτο τίτλο τους στο Κύπελλο οι ερυθρόλευκες (vids, pics)

Πάτρα, αποστολή

Στην έκτη του συμμετοχή σε τελικό του θεσμού ο Ολυμπιακός θα διεκδικήσει το πέμπτο του τρόπαιο. Οι ερυθρόλευκες προκρίθηκαν άνετα στον τελικό του Stoiximan Final-4 του Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών και απέναντι στον ΝΟ Βουλιαγμένης (Σάββατο 4/2, 17:00, ΕΡΤ) θα επιχειρήσουν να κατακτήσουν τον πέμπτο τους τίτλο.

Ο Ολυμπιακός πέτυχε τον πρώτο στόχο του στη διοργάνωση της Πάτραα νικώντας 17-7 τον Άλιμο NAS BETSSON στον δεύτερο ημιτελικό στο Εθνικό κολυμβητήριο «Αντώνης Πεπανός» της αχαϊκής πρωτεύουσας.

Ολυμπιακός και ΝΟ Βουλιαγμένης θα βρεθούν απέναντι σε τελικό για τέταρτη φορά, με τις ερυθρόλευκες να προηγούνται 3-1 στις νίκες-κατακτήσεις.

Ο νταμπλούχος Ελλάδας πήρε από την αρχή διαφορά στο σκορ απέναντι στον αντίπαλό του, που έκανε την παρθενική εμφάνιση σε Final-4 Κυπέλλου. Το τέρμα από την Νίκη Πιοβάν στα 4:50 από τη λήξη του πρώτου οκτάλεπτου ήταν το πρώτο και αποκτά ιστορική πλέον σημασία. Ο Ολυμπιακός με την Ελευθερία Πλευρίτου να σκοράρει τρεις φορές, προηγήθηκε 7-1 στο πρώτο οκτάλεπτο. Έκλεισε με 9-3 το ημίχρονο, και κάπως έτσι εξελίχθηκε και η συνέχεια. Πρώτη ερυθρόλευκη σκόρερ αναδείχθηκε η Βασιλική Πλευρίτου με τέσσερα γκολ. Ο Αλεξάνταρ Τσίριτς μοίρασε το χρόνο, στο πρώτο μέρος αγωνίστηκε η Χρυσή Διαμαντοπούλου κάτω από τα γκολπόστ, στο δεύτερο η Ιωάννα Σταματοπούλου.

ΑΛΙΜΟΣ Ν.Α.Σ. BETSSON – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 7-17

Οκτάλεπτα: 1-7, 2-2, 2-5, 2-3

ΑΛΙΜΟΣ ΝΑΣ BETSSON (Βαγγέλης Πάτερος): Λάζαρη, Χαλδαίου, Κοβάτσεβιτς, Πιοβάν 1, Λυκοθανάση 2, Πάτερου 1, Ασημάκη 2, Λογοθέτη, Μιχαϊλοβιτς, Μαργαρίτα Μπιτσάκου 1, Ευδοκία Τσιμάρα, Χέλμη, Καραγιάννη, Κύρκου, Αφρ. Μπιτσάκου.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Αλεξάνταρ Τσίριτς): , Ελευθερία Πλευρίτου 3, Χυδηριώτη 1, Ελευθεριάδου, Τριχά 2, Ξενάκη 2, Σιούτη, Μ. Πλευρίτου 1, Τορνάρου 1, Βάσω Πλευρίτου 4, Κρίστμας, Μυριοκεφαλιτάκη 2, Σταματοπούλου, Σάντα 1, Τζωρτζακάκη.

Διαιτητές: Μοίραλης, Παντελής

Αλυτάρχες: Αντίοχος, Τασσόπουλος

Τα highlights του αγώνα

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”Άλιμος – Ολυμπιακός 7-17 | HIGHLIGHTS”,”description”:”Οι καλύτερες στιγμές της αναμέτρησης μεταξύ του Αλίμου και του Ολυμπιακού, στο πλαίσιο του 2ου ημιτελικού για το Final 4 του κυπέλλου Πόλο.”,”thumbnailUrl”:”https://i4thumbs.glomex.com/dC1ibHU1bnRqdHo4bDUvMjAyMy8wMi8wMy8xOC80Nl81MV82M2RkNTY5YjMzMTY2LmpwZw==/profile:player-960×540″,”duration”:”PT3M45S”,”uploadDate”:”2023-02-03T18:49:21.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=40599z17lbwhjpot&playlistId=v-cq94vpqxqy0p”,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/[email protected]”,”width”:136,”height”:146}}}

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πόλο