fbpx

ΠΑΟΚ-Εθνικός 13-7: Πρώτη νίκη στη β’ φάση για τον «δικέφαλο»

ΠΑΟΚ-Εθνικός 13-7: Πρώτη νίκη στη β’ φάση για τον «δικέφαλο»

Την πρώτη του νίκη στη β’ φάση της Α1 πόλο στο γκρουπ της πρώτης οκτάδας πήρε ο ΠΑΟΚ που επιβλήθηκε 13-7 του Εθνικού στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο της Θεσσαλονίκης για τη 2η αγωνιστική.
Μετά το 0-0 του πρώτο οκταλέπτου, οι γηπεδούχοι ανέβηκαν πολύ επιθετικά και με εννιά γκολ στις δύο επόμενες περιόδους, προηγήθηκαν 9-5 στο 24’.

Σε μεγάλη μέρα ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, Αϊβαλιώτης, που συνέβαλε σημαντικά στο να μείνει ο Εθνικός στα 7 τέρματα. Ο ΠΑΟΚ πήρε την πρώτη του νίκη στη β’ φάση και ανέβηκε στους 24 βαθμούς πιάνοντας το Περιστέρι στην 6η θέση. Στην τελευταία θέση με 18 πόντους έμεινε ο Εθνικός.

ΠΑΟΚ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ 13-7

Οκτάλεπτα: 0-0, 4-2, 5-3, 4-2.

ΠΑΟΚ (Θοδωρής Χατζηθεοδώρου): Αϊβαλιώτης, Καπράγκος 1, Παπαμανωλιουδάκης, Προσινικλής Ν., Καλαργυρός 2, Κεχαλάρης 3, Μιλάρντοβιτς 3, Τσολακούδης 2, Χαραλαμπόπουλος, Προσινικλής Π.. Κούπμαν 2, Κουγιούνης, Αλειφτήρας, Σάλεχ, Λασκαρίδης.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Φάνης Κουντουδιός): Γρηγοριάδης, Κατσαγούνος, Τεσάνοβιτς 2, Μπέτο, Θεοδόσης – Παπαλουκάς, Παπαδόγκωνας 1, Βιτέλλας 1, Πρωτοψάλτης, Μπεριστιάνος 2, Μαθιόπουλος 1, Λαδάς, Δροσόπουλος, Βαλλιανάτος, Ζωγράφος.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Πόλο