fbpx

ΝΟ Χανίων – Υδραϊκός 13-12: Αγχωτική νίκη για τους Χανιώτες

ΝΟ Χανίων – Υδραϊκός 13-12: Αγχωτική νίκη για τους Χανιώτες

Σε ένα εντυπωσιακό και γεμάτο παιχνίδι, ο ΝΟ Χανίων πανηγύρισε την πρώτη του νίκη στη Β’ φάση του πρωταθλήματος, επικρατώντας του Υδραϊκού με 13-12 στα Χανιά.

Με τη νίκη τους αυτή, που είναι η πρώτη στη δεύτερη φάση του G2 Ομίλου, οι Χανιώτες έφτασαν τους 18 βαθμούς, τους ίδιους με τον σημερινό τους αντίπαλο. Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που ήλεγχαν το ματς από το ξεκίνημα, και απέκτησαν διαφορά ακόμα και τεσσάρων τερμάτων (12-9). Στη συνέχεια, όμως, οι φιλοξενούμενοι πίεσαν και μείωσαν στο ένα γκολ. Μάλιστα 1:30 πριν από τη λήξη, είχαν και την ευκαιρία να ισοφαρίσουν, αλλά δεν τα κατάφεραν και το 13-12 ήταν το τελικό σκορ.

Κορυφαίος σκόρερ για τους γηπεδούχους και πάλι ο Σολεϊμάνιπακ με 4 γκολ, ενώ για τον Υδραϊκό εξαιρετικό παιχνίδι έκανε ο Σουζούκι, σημειώνοντας 7 τέρματα.

Οκτάλεπτα: 2-1, 4-3, 3-3, 4-5

ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ (Μάνθος Βουλγαράκης): Λεβεντάκης, Παππάς, Πολύζος, Μητράκης Γ., Αγιωργούσης 1, Μαρακουδάκης, Αποστολάκης 1, Χαριτάκης 1, Ντα Σίλβα, Σολεϊμάνιπακ 4, Σπάχιτς 2, Μαζοκοπάκης 1, Κουτρουλάκης, Νικολαΐδης 1, Χατζηκυριακάκης 2

ΥΔΡΑΪΚΟΣ (Νίκος Καραμάνης): Μάμαλης, Ζώρζος, Τακάτα 1, Παπαβασιλείου, Γκαράνης, Σουζούκι 7, Μπλάνης 1, Ρομπόπουλος 1, Δημακόπουλος, Λιαπάκης, Κοντονής, Μπερτόλης 2, Μητράκης Νικ., Μουρατίδης

Διαιτητές: Μπιράκης – Κυράνης

Αλυτάρχης: Αντώνης Καραβάκος

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Πόλο