fbpx

ΑΝΟ Γλυφάδας – ΝΟ Χίου 5-6: Σημαντικό «διπλό» οι Χιώτες

ΑΝΟ Γλυφάδας – ΝΟ Χίου 5-6: Σημαντικό «διπλό» οι Χιώτες

Σημαντική νίκη πέτυχε ο ΝΟ Χίου, ο οποίος επικράτησε εκτός έδρας του ΑΝΟ Γλυφάδας με σκορ 6-5.

Συνεχίζει το νικηφόρο σερί της η νησιώτικη ομάδα, αφού σε ένα «σφιχτό» αμυντικά παιχνίδι, πήρε τη νίκη στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του G2 γκρουπ της Β’ φάσης και έφτασε στη δεύτερη θέση με 19 βαθμούς. Σημαντικό ρόλο έπαιξε η προσθήκη του διεθνή Αμερικανού τερματοφύλακα, Άλεξ Γουλφ, ο οποίος βοήθησε τα μέγιστα την ομάδα του.

Οι Χιώτες είχαν το προβάδισμα από το πρώτο οκτάλεπτο και παρόλο που απειλήθηκαν από τους γηπεδούχους, κατάφεραν να το διατηρήσουν μέχρι το τέλος και να φύγουν νικητές από τη Γλυφάδα. Ο ΑΝΟ Γλυφάδας, πάντως, παραμένει επικεφαλής της βαθμολογίας του δεύτερου γκρουπ με 20 βαθμούς.

Οκτάλεπτα: 1-2, 0-1, 2-2, 2-1.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Γιάννης Κατρουζανάκης): Κουρούβανης Δ., Ηλιόπουλος Αλ., Σαρτζετάκης, Γκαρντιγιάν, Γούντχεντ 1, Χαλυβόπουλος, Γιαννόπουλος, Παπαποστόλου, Παπαγεωργίου 1, Πούρος 1, Αγκόρτσας, Τσαταλιός 2, Ηλιόπουλος Ν., Θώμογλου, Χριστοφιδέλης.

ΝΟ ΧΙΟΥ (Γιώργος Ντόσκας): Γουλφ, Μιμίδης, Παππάς 1, Χαλατζιάν 1, Καρακάσης 2, Κανδιόγλου, Τζώρτζης, Παζαΐτης, Χατζηστεφάνου 1, Βέκκος, Γαβαλάς Ι., Καρακούρος, Αμπάζης 1.

Διαιτητές: Μπουδραμής, Αχλαδιώτης

Αλυτάρχης: Δημήτρης Γαλήνας

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Πόλο