fbpx

Γιάννης Παπάκος, Πανιώνιος: «Σημαντικό προβάδισμα, εξαιρετική άμυνα, πρόκριση στη Ρουμανία» (pics)

Γιάννης Παπάκος, Πανιώνιος: «Σημαντικό προβάδισμα, εξαιρετική άμυνα, πρόκριση στη Ρουμανία» (pics)

Με μια σπουδαία εμφάνιση στον πρώτο προημιτελικό στην έδρα του και μέσα σε μια καυτή ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι οπαδοί του, την Τετάρτη (25/1) το βράδυ στο κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης, ο Πανιώνιος πήρε τη νίκη επί της ρουμανικής Οραντέα, στον προημιτελικό του Euro Cup και μάλιστα με ασφαλή διαφορά πέντε γκολ (10-5), που εγγυάται πρόκριση στην 4άδα στον επαναληπτικό στις 8/2 στη Ρουμανία.

Βασικό όπλο των κυανέρυθρων της Νέας Σμύρνης σε αυτή τη νικηφόρα αναμέτρηση ήταν η εξαιρετική του άμυνα και κορυφαίος παίκτης τους ο φουνταριστός Γιάννης Παπάκος, που μας δήλωσε ότι η ομάδα είναι αποφασισμένη να εμφανιστεί ακόμα καλύτερη και συγκεντρωμένη στη ρεβάνς, ώστε να έλθει η σπουδαία πρόκριση, αλλά και ότι ο «ιστορικός» μπορεί να ονειρεύεται για ακόμα ψηλότερες ευρωπαϊκές πτήσεις. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ρίξαμε το βάρος στην άμυνα και αυτό συνετέλεσε τα μέγιστα στο θετικό αποτέλεσμα και στην ασφαλή διαφορά στον καθοριστικό πρώτο προημιτελικό. Αν και θεωρώ ότι μπορούσαμε να αποφύγουμε ακόμα ένα-δυο γκολ. Και στην επίθεση βρήκαμε λύσεις σε κρίσιμα σημεία, παρά και τη δική τους σθεναρή αντίσταση.

Θεωρώ ότι πλέον είμαστε το φαβορί για την πρόκριση, αλλά ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα. Θα επιδιώξουμε να είμαστε το ίδιο συγκεντρωμένοι και αφοσιωμένοι στον στόχο και στον επαναληπτικό στη Ρουμανία. Η Οραντέα θα παλέψει σκληρά μέσα στην έδρα της, διαθέτει διεθνείς παίκτες, αξιόλογους, γι αυτό χρειάζεται προσοχή και το ίδιο πάθος. Αλλά εμείς διαθέτουμε τεράστια αυτοπεποίθηση και δεν θα φοβηθούμε κανέναν.

Δικαιούμαστε να ονειρευόμαστε για ακόμα ψηλότερα. Σίγουρα δυσκολεύουν ακόμα περισσότερο τα πράγματα από τα ημιτελικά, αλλά με την καυτή έδρα που διαθέτουμε όλα μπορούν να συμβούν. Ο κόσμος μας ήταν εκπληκτικός για άλλη μια φορά, μας έδωσε τεράστια ώθηση και τον ευχαριστούμε πολύ, δημιούργησε εκπληκτική ατμόσφαιρα».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πόλο