fbpx

Μιλάνοβιτς: «Θέλω να συγχαρώ όλους τους παίκτες μου που πάλεψαν και ακολούθησαν όλα όσα έχουμε δουλέψει» (vid)

Μιλάνοβιτς: «Θέλω να συγχαρώ όλους τους παίκτες μου που πάλεψαν και ακολούθησαν όλα όσα έχουμε δουλέψει» (vid)

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Ιγκόρ Μιλάνοβιτς εμφανίσθηκε ικανοποιημένες απο τον τρόπο που αγωνίσθηκε η ομάδα του ενάντια στον ΝΟ Βουλιαγμένης.

Αναλυτικά οι  δηλώσεις του Ιγκόρ Μιλάνοβιτς:

«Οφείλω να ομολογήσω πως το αποτέλεσμα είναι μεγαλύτερο από την μάχη που έγινε στην πισίνα σήμερα. Είμαι 100% σίγουρος πως τα ματς του Κυπέλλου θα είναι πολύ διαφορετικά σε σχέση με αυτό . Θέλω να συγχαρώ όλους τους παίκτες μου που πάλεψαν και ακολούθησαν όλα όσα έχουμε δουλέψει στις προπονήσεις. Είχαμε προετοιμαστεί για το ματς και παίξαμε ωραία με καλή άμυνα. Μου άρεσε πολύ που ακολουθήσαμε όλα όσα είχαμε πει, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο»

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”Οι δηλώσεις του Ιγκόρ Μιλάνοβιτς”,”description”:”Οι δηλώσεις του Ιγκόρ Μιλάνοβιτς”,”thumbnailUrl”:”https://i4thumbs.glomex.com/dC1ibHU1bnRqdHo4bDUvMjAyMy8wMS8yNC8xOS80MV8wNl82M2QwMzQ1MmUyMDNjLmpwZw==/profile:player-960×540″,”duration”:”PT1M53S”,”uploadDate”:”2023-01-24T19:42:19.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=40599z17lbwhjpot&playlistId=v-cq0obpimk0kx”,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/[email protected]”,”width”:136,”height”:146}}}

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πόλο