fbpx

ΝΟ Χίου: Ένας “καθαρόαιμος λύκος” από τις ΗΠΑ, προστάτης της εστίας του (pics)

ΝΟ Χίου: Ένας “καθαρόαιμος λύκος” από τις ΗΠΑ, προστάτης της εστίας του (pics)

Μεταγραφική βόμβα ενεργοποίησε ο ΝΟ Χίου, εν μέσω της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου. Η ανδρική ομάδα πόλο του νησιού της μαστίχας έφερε για λογαριασμό της στο ελληνικό πρωτάθλημα έναν “λύκο” (μεταφράζοντας στα ελληνικά το επώνυμό του) από τις ΗΠΑ ως φύλακα – άγγελο της εστίας του.

Τον διεθνή Αμερικανό τερματοφύλακα Άλεξ Γουλφ απέκτησε ο ΝΟ Χίου. Ο 25χρονος γκολκίπερ επιστρέφει στην Ελλάδα, καθώς έχει αγωνιστεί και στον Υδραϊκό πριν από μερικά χρόνια και πλέον θα φοράει το σκουφάκι της ομάδας του Γιώργου Ντόσκα, τουλάχιστον μέχρι το τέλος της σεζόν.

Πρόκειται, φυσικά για μια τεράστια προσθήκη που ενισχύει σημαντικά την ομάδα του ακριτικού νησιού, στην προσπάθειά της στη Β’ φάση του πρωταθλήματος Α1 Ανδρών και της επιτρέπει να έχει φιλοδοξίες για τη συνέχεια. Βασικό στέλεχος της Εθνικής ομάδας των ΗΠΑ, με συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, ο Γουλφ έρχεται για να βοηθήσει την άμυνα του ΝΟ Χίου και η εν λόγω κίνηση κάνει σαφές τις προθέσεις του συλλόγου για τη φετινή σεζόν.

Ο Άλεξ Γουλφ βρίσκεται, ήδη, στην Ελλάδα και η μεταγραφή του ανακοινώθηκε επίσημα από τον ΝΟ Χίου. Είναι ο τρίτος ξένος της ομάδας, μετά τον Μάθιου Χαλατζιάν και τον Ντομαγκόι Γιαϊτσίνοβιτς, ενώ δικαίωμα συμμετοχής σε κάθε αγώνα στην Α1 Ανδρών έχουν βάσει κανονισμού δύο ξένοι αθλητές για κάθε ομάδα.

Δείτε την ανάρτηση με την ανακοίνωση του ΝΟ Χίου:

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Πόλο