fbpx

ΓΣ Περιστερίου: Ετοιμάζει παγκόσμιο “μπαμ” με τις αδερφές Χαραλαμπίδου

ΓΣ Περιστερίου: Ετοιμάζει παγκόσμιο “μπαμ” με τις αδερφές Χαραλαμπίδου

Ενεργός για τα καλά στο «μεταγραφικό παζάρι» είναι ο ΓΣ Περιστερίου, κάτι που έχει αποδείξει, άλλωστε, φέρνοντας προ ημερών στην Ελλάδα τον Σαμ Ναγκλ. Αυτή τη φορά, όμως, η προσπάθεια που γίνεται αφορά το γυναικείο τμήμα, που επιδιώκει να βρει λύσεις προκειμένου να κερδίσει την παραμονή στην Α1 κατηγορία.

Το Περιστέρι, λοιπόν ετοιμάζεται να πυροδοτήσει βόμβα,.. αφού φιλοδοξεί να επαναφέρει στην εγχώριο πρωτάθλημα τις αδερφές Χαραλαμπίδη! Η ομάδα του Βαγγέλη Πάτρα κινείται για την απόκτηση της Στεφανίας και της Ιωάννας Χαραλαμπίδη, Κυπελλούχες Ευρώπης την περασμένη σεζόν με τον Εθνικό Πειραιά.

Πρόκειται για μία κίνηση η οποία, αν τελικά έχει θετική έκβαση, θα δυναμώσει πάρα πολύ τον ΓΣΠ, ο οποίος πραγματοποιεί πολυμέτωπες προσπάθειες θέλοντας να αλλάξει τα δεδομένα όσον αφορά την παραμονή στην Α1, ενώ είναι δεδομένο ότι η χρυσή Ολυμπιονίκης και Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Στεφανία Χαραλαμπίδη θα προσφέρει ιδιαίτερη δυναμική στο Περιστέρι.

Εφόσον τελεσφορήσει η υπόθεση για την ομάδα του Βαγγέλη Πάτρα, παραμένει άγνωστο το πότε θα ενσωματωθούν οι αδερφές Χαραλαμπίδη, όμως είναι ξεκάθαρο ότι θα είναι απαραίτητες προς το φινάλε της σεζόν, με στόχο την παραμονή του ΓΣΠ στην Α1 Γυναικών.

Πηγή: aquafeed24.com

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πόλο