fbpx

ΝΟ Βουλιαγμένης – Λιλ 19-15: Με το απόλυτο νικών και την πρωτιά στις “8” του Euro Cup και ο ΝΟΒ (pics)

ΝΟ Βουλιαγμένης – Λιλ 19-15: Με το απόλυτο νικών και την πρωτιά στις “8” του Euro Cup και ο ΝΟΒ (pics)

Θριαμβευτικά, με πρωτιά στον Όμιλο και με το απόλυτο των νικών στη συγκεκριμένη φάση της διοργάνωσης προκρίθηκε και ο ΝΟ Βουλιαγμένης (μετά τον Εθνικό) στην οκτάδα του Euro Cup Γυναικών.

Στο ντέρμπι κορυφής της 3ης και τελευταίας αγωνιστικής του Γ’ ομίλου, στη Γαλλία, η ομάδα της Κικής Λιώση επιβλήθηκε με 19-15 επί της Λιλ μέσα στην έδρα της -καθώς η γαλλική ομάδα φιλοξένησε τους αγώνες- και έκανε το “3 στα 3”, παίρνοντας ως πρώτη την πρόκριση, με δεύτερη τη Λιλ.

Ο ΝΟ Βουλιαγμένης ήταν από το ξεκίνημα μπροστά στο σκορ, και έκλεισε το ημίχρονο με 10-7. Η Λιλ πλησίασε στο γκολ (10-9) αλλά η ελληνική ομάδα, εμφανώς καλύτερη, ξέφυγε πάλι με 2 και , ακόμα και 4 γκολ (14-10) και ουσιαστικά δεν απειλήθηκε. Λίγο πριν τη λήξη, η Σταματίνα Καϊάφα έδωσε διαφορά και πέντε τερμάτων στην ομάδα της (19-14).

 ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ – ΛΙΛ (ΓΑΛΛΙΑΣ) 19-15

Οκτάλεπτα: 6-5, 4-2, 5-6, 4-2

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Κική Λιώση): Κοτσιώνη, Καΐάφα 1, Καλογεροπούλου, Ελληνιάδη 4, Γιαννοπούλου 2, Ριτζ 3, Τανκέεβα 3, Ράιτ 5, Στρατηδάκη 1, Ανδρεάδη, Μιμίδη, Αγγελίδη, Ε. Πάτρα.

ΛΙΛ: Ρικρό, Ουσάς, Μπαές, Φιτέγ, Αρντί 4, Ντάικε 1, Κορντονσκάγια 4, Μποβαλί 1, Χέρτζκα 2, Ο‘ Ράιλι, Μεϊχέρ 1, Κοτσέτοβα 2, Λεφέμπρβ.

Στο άλλο ματς της ημέρας: Σπαντάου (Γερμανία) – Λέιντεν (Ολλανδία) 12-15

Η ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (3 ΑΓΩΝΕΣ)

  1. ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 9 βαθμοί
  2. Λιλ (Γαλλία) 6

=============================

  1. Λέιντεν (Ολλανδία) 3
  2. Σπαντάου (Γερμανία) 0

ΔΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΤΙΣ “8” ΤΟΥ EURO CUP

Συνολικά και από τους 4 ομίλους, οι 8 ομάδες που προκρίθηκαν και συνεχίζουν είναι: Οι δύο ελληνικές ΕΘΝΙΚΟΣ NOBEL HELLAS, ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ, Λιλ (Γαλλία), Έγκερ (Ουγγαρία), Φερεντσβάρος (Ουγγαρία), Ουίπεστ (Ουγγαρία), Ντε Τσάαν (Ολλανδία) και Πάντοβα (Ιταλία). 

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πόλο