fbpx

Περιστέρι-Πανιώνιος 4-12: Άνετη πρόκριση στα προημιτελικά για τις «κυανέρυθρες»

Περιστέρι-Πανιώνιος 4-12: Άνετη πρόκριση στα προημιτελικά για τις «κυανέρυθρες»

Χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα, ο Πανιώνιος πέρασε από το Περιστέρι με 12-4 κόντρα στον ΓΣΠ και βρίσκεται στην οκτάδα του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν και πάλι λίγες μέρες μετά τον αγώνα για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος, με τον ίδιο νικητή και αυτή τη φορά. Τα κορίτσια του Τάσου Παπαναστασίου προηγήθηκαν 4-0 στο πρώτο οκτάλεπτο και 9-3 στο ημίχρονο, μην αφήνοντας περιθώρια στις γηπεδούχους να επιστρέψουν.

Πλέον απομένει ένα παιχνίδια για να συμπληρωθεί η οκτάδα της διοργάνωσης, αυτό ανάμεσα σε ΝΟ Λάρισας και Ολυμπιακό στις 15/1.

Μέχρι τώρα έχουν προκριθεί οι Πανιώνιος, Βουλιαγμένη, Άλιμος και άνευ αγώνος οι Γλυφάδα, Εθνικός, ΝΕ Πατρών και ΝΟ Ρεθύμνου. Η κλήρωση θα γίνει την Πέμπτη, 12/1.

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 4-12

Τα οκτάλεπτα: 0-4, 3-5, 1-0, 0-3

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Βαγγέλης Πάτρας): Ζαφειράκη, Κολιτσοπούλου 2, Φραγκάκη 1, Γροζοπούλου, Αποστολίδου, Κωνσταντοπούλου, Λουκοπούλου, Μπερίκου, Πέττα, Μπεκίρη, Κάσσαρη, Γκοτζιά 1, Κοβάσεβιτς, Παπασηφάκη, Κικίδου.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Τάσος Παπαναστασίου): Μήτσου, Κελαδίτη, Ιφιγένεια Μαυρωτά 2, Μπογκατσένκο 2, Κοτσάφτη, Μαστρόκαλλου, Γαλιατσάτου 1, Ευαγγελία Λούδη 1, Κώτσια 3, Αναστασία Λούδη 2, Δήμητρα Παπαναστασίου, Κάσσιου, Λύδια Μαυρωτά, Θωμοπούλου 1, Υφαντή.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πόλο