fbpx

ΑΕΚ: Ενισχύθηκε με την Ολλανδή Άννα Πάουλι και τη Μαρία Ντάσιου (pics)

ΑΕΚ: Ενισχύθηκε με την Ολλανδή Άννα Πάουλι και τη Μαρία Ντάσιου (pics)

Διπλή σημαντική ενίσχυση για τη γυναικεία ομάδα της ΑΕΚ στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και εν όψει της συνέχειας στο πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών, τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό

Η ομάδα του Μάρκο Μίτσιτς απέκτησε την Ολλανδή Άννα Πάουλι, ωστόσο δεν θα μείνει εκεί, αφού βρίσκεται σε διαδικασία επίτευξης συμφωνίας με την Μαρία Ντάσιου.

Η Πάουλι -η οποία θα καλύψει τη θέση της δεύτερης ξένης παίκτριας, μετά τη λύση της συνεργασίας με την Λαλελέι Ματάφα– είναι γεννημένη 11 Ιουλίου του 2003 και κατάγεται από την Ολλανδία, παίζει σε περιφέρεια και στον φουνταριστό και έχει αγωνιστεί σε όλες σχεδόν τις ηλικιακές κατηγορίες της Εθνικής της χώρας της, ενώ την περασμένη σεζόν φόρεσε το σκουφάκι της ZVL, ομάδα η οποία φέτος συμμετέχει στο Euro Cup.

Η Ντάσιου, εξάλλου, είναι γεννημένη το 1997 αριστερόχειρας, αγωνίζεται κατά κύριο λόγο στην δεξιά πλευρά της περιφέρειας, στο πρώτο μισό της σεζόν αγωνίστηκε με την ΝΕ Πατρών στην οποία πήρε μεταγραφή το 2019, ενώ έχει τα προηγούμενα χρόνια έχει φορέσει το σκουφάκι του ΓΣ Περιστερίου, του ΑΝΟ Γλυφάδας, του ΝΟ Βουλιαγμένης και της ισραϊλινής Τιβόν. Επίσης έχει κατακτήσει την πρώτη θέση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα με την Εθνική Νέων Γυναικών στην Όστια της Ιταλίας.

Θα συμβάλει κι αυτή σημαντικά στην επίτευξη των στόχων της Ένωσης, δίνοντας μεγαλύτερο εύρος επιλογών και πλουραλισμό στην επίθεση.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Πόλο