fbpx

ΝΟ Βουλιαγμένης – Απόλλων Σμύρνης 18-16: Πρόκριση στους «8» για τον ΝΟΒ μετά από συγκλονιστικό ματς

ΝΟ Βουλιαγμένης – Απόλλων Σμύρνης 18-16: Πρόκριση στους «8» για τον ΝΟΒ μετά από συγκλονιστικό ματς

Μετά από ένα ματς – διαφήμιση για το άθλημα ο ΝΟ Βουλιαγμένης νίκησε με 18-16 στον Λαιμό τον Απόλλωνα και προκρίθηκε στους «8» του Κυπέλλου.

Ο αγώνας ξεκίνησε με την «Ελαφρά ταξιαρχία» να μπαίνει δυνατά στο ματς και με τους Μπογκντάνοβιτς και Σολανάκη πήρε προβάδισμα αρχικά με 7-5 και στη συνέχεια με 9-7 στα μέσα του δεύτερου οκταλέπτου.

Όμως η Βουλιαγμένη ξύπνησε και ανέκτησε το προβάδισμα αλλά ο Απόλλωνας φαινόταν πολύ σκληρός για να πεθάνει αφού οι παίκτες του Δεληγιάννη, που δεν ήταν στον πάγκο λόγω τιμωρίας, ισοφάρισαν σε 15-15 και έκαναν το ματς ξανά θρίλερ.

Στο τέλος όμως οι γηπεδούχοι φάνηκαν πιο συγκεντρωμένοι σε άμυνα και επίθεση και πήραν την πρόκριση στα προημιτελικά με 18-16 με τους φιλάθλους να χειροκροτούν τις προσπάθειες και των δύο ομάδων.

Οκτάλεπτα: 5-7, 4-2, 6-4, 3-3.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Βλάντιμιρ Βουγιασίνοβιτς): Τζωρτζάτος, Χαλυβόπουλος Αρ. 1, Καστρινάκης, Καλογερόπουλος 3, Τρούλος 3, Νικολαΐδης, Παπασηφάκης 3, Γούνχεντ 2, Αλαφραγκής 1, Κωνσταντόπουλος, Κουρούβανης Ν. 1, Φάρμερ 1, Ανδρεάδης, Αλμύρας 3, Γιαννάτος.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Νίκος Δεληγιάννης): Γαλανόπουλος, Αλαμάνος 1, Μπογκντάνοβιτς 5, Μόκκας, Γωνιωτάκης 2, Δίπλαρος, Μπραΐμης, Χονδροκούκης 1, Βίτσκοβιτς 1, Γαρδίκας 2, Τουρκομένης, Σολανάκης 4, Καβουσανός, Μυρίλος, Τσιαβαλιάρης.

Διαιτητές: Μοίραλης, Κωνσταντινίδης

Αλυτάρχης: Θέμης Χατζής

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Πόλο