fbpx

ΑΝΟ Γλυφάδας – ΑΟ Παλαιού Φαλήρου 10-9: Νικητής ο ΑΝΟΓ στο «θρίλερ»

ΑΝΟ Γλυφάδας – ΑΟ Παλαιού Φαλήρου 10-9: Νικητής ο ΑΝΟΓ στο «θρίλερ»

Σε ένα από τα πιο αμφίρροπα παιχνίδια της Α’ φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών, ο ΑΝΟ Γλυφάδας πήρε τη νίκη με 10-9 κόντρα στον ΑΟ Παλαιού Φαλήρου κι έτσι προκρίθηκε στους «8» της διοργάνωσης.

Ένα συναρπαστικό παιχνίδι είχαν την τύχη να παρακολουθήσουν όσοι βρέθηκαν στην πισίνα του ΑΝΟΓ για την αναμέτρηση με τον ΑΟ Παλαιού Φαλήρου. Ο αγώνας είχε συνεχείς εναλλαγές στο σκορ και ανατροπές και από τις δυο πλευρές. Οι φιλοξενούμενοι

αιφνιδίασαν στο ξεκίνημα, καθώς προηγήθηκαν με 4-0, όμως οι γηπεδούχοι απάντησαν άμεσα και πήραν το προβάδισμα με 6-5. Στη συνέχεια, οι φιλοξενούμενοι πήραν ξανά κεφάλι στο σκορ, καθώς πέρασαν μπροστά με 9-8 (3.16 πριν από τη λήξη). Όμως, ο Μιχάλης Σαρτζετάκης έγινε ο άνθρωπος της τελευταίας στιγμής για τη Γλυφάδα, καθώς ήταν αυτός που πέτυχε τα δυο τελευταία γκολ, ισοφάρισε αρχικά σε 9-9 και πέτυχε το νικητήριο τέρμα 2.18 πριν από το φινάλε, δίνοντας τη μεγάλη πρόκριση στην ομάδα του.

Οκτάλεπτα: 1-4, 4-1, 2-3, 3-1.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Γιάννης Κατρουζανάκης): Κουρούβανης Δ., Ηλιόπουλος Αλ., Σαρτζετάκης 2, Γκαρντιγιάν, Δαμιανός Φιλ., Χαλυβόπουλος Ιπ. 1, Γιαννόπουλος 2, Παπαποστόλου, Παπαγεωργίου 2, Πούρος 1, Αγκόρτσας, Τσαταλιός 2, Ηλιόπουλος Ν., Φωτόπουλος.

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ (Αργύρης Θεοδωρόπουλος): Γαλανίδης, Κόκκινος, Βάσσος, Κόχειλας, Κουρλιάφτης 3, Τοτ 3, Παπαδόπουλος Γ. 1, Ραντούλοβιτς 1, Μαυράκης, Καλκαβούρας, Κουκουνάς 1, Καλής, Παρτσόγλου, Παγουλάτος, Αποστολάκος.

Διαιτητές: Αχλαδιώτης, Κραβαρίτης

Αλυτάρχης: Κείμης Μαρσέλος

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Πόλο