fbpx

Τεό Λοράντος: Αναλαμβάνει ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Γαλλίας μέχρι τους Ολυμπιακούς

Τεό Λοράντος: Αναλαμβάνει ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Γαλλίας μέχρι τους Ολυμπιακούς

Έλληνας “καπετάνιος” θα κυβερνήσει την αρμάδα των “τρικολόρ”, τουλάχιστον μέχρι τους δικούς της Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι 2024

Ο πάγκος της Εθνικής ομάδας πόλο Γυναικών της Γαλλίας αποκτά ελληνικό χρώμα, καθώς ο δικός μας Τεό Λοράντος είναι εκείνος που θα οδηγήσει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα των “τρικολόρ“ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 στο Παρίσι!

Η άνοδος της γαλλικής υδατοσφαίρισης τα τελευταία χρόνια είναι δεδομένη και η επιλογή του Τεό Λοράντου είναι η πλέον κατάλληλη, έτσι ώστε να δουλευτεί σωστά ένα αξιόλογο υλικό, το οποίο διαθέτει η Εθνική Γυναικών της χώρας.

Γεγονός, φυσικά, που αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για τον διακεκριμένο Έλληνα πριπονητή, καθώς αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της Εθνικής σε μια σημαντική χρονική περίοδο που επιθυμεί διακαώς να διακριθεί στους δικούς της Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο Τεό Λοράντος, είναι πρωταγωνιστής στην ελληνική υδατοσφαίριση επί σειρά ετών ως αθλητής και ως προπονητής, έχει βρεθεί στον πάγκο αρκετών ελληνικών ομάδων, είναι ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Γυναικών της Ελλάδας, αλλά οι κορυφαίες διακρίσεις του ήταν με την Εθνική Νέων Ανδρών την οποία ανέδειξε χρυσή παγκόσμια πρωταθλήτρια και πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Τεό Λοράντος έχει και γαλλικές ρίζες καθώς η μητέρα του κατάγεται από την Κορσική.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πόλο