fbpx

Ιόλη Μπενέκου: «Να κλείσουμε τον Α’ Γύρο με ένα δυνατό ματς» (vid)

Ιόλη Μπενέκου: «Να κλείσουμε τον Α’ Γύρο με ένα δυνατό ματς» (vid)

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις για τον Εθνικό Πειραιά Nobel Hellas επανεκκινούν, μετά το διάλλειμα Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς, με το πρώτο απαιτητικό ματς της νέας χρονιάς να ολοκληρώνει ουσιαστικά τον Α’ Γύρο του φετινού Πρωταθλήματος Α1 Γυναικών. Οι «κυανόλευκες» αγωνίζονται ως τυπικά φιλοξενούμενες στο Εθνικό κολυμβητήριο Πειραιά «Π. Καπαγέρωφ» αντιμετωπίζοντας το Σάββατο 07/01 τον Ολυμπιακό, για την 11η «στροφή» του Πρωταθλήματος (16:30).

Μετά τον μεγάλο τελικό του Super Cup στην εκπνοή του 2022, το σύνολο του Στέφανου Λέανδρου καλείται να συναντηθεί ξανά με τις υπερ-πρωταθλήτριες Ευρώπης του Ολυμπιακού, έχοντας προετοιμαστεί πλέον κατάλληλα για την νέα χρονιά, η οποία από νωρίς επιφυλάσσει μια σειρά σημαντικών παιχνιδιών, ενώ μια ανάσα πριν την φιλοξενία του Euro Cup (φάση των «16») στον Πειραιά, οι «κυανόλευκες» ξεκινούν και τις υποχρεώσεις τους στο Κύπελλο Ελλάδος 2023.

Στο πλαίσιο της επίσημης φωτογράφισης του Εθνικού Πειραιά, που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Πέμπτης 05/01, η «κυανόλευκη» αμυντικός Ιόλη Μπενέκου μίλησε στην κάμερα του ethnikoswaterpolo.gr για την προετοιμασία της ομάδας εν όψει των επερχόμενων αγώνων σε Ελλάδα και Ευρώπη, στοχεύοντας παράλληλα σε ένα δυνατό ξεκίνημα για την νέα χρονιά.

Δείτε παρακάτω στην ανάρτηση το σχετικό βίντεο:

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πόλο