fbpx

ΓΣ Περιστερίου: Φέρνει αυστραλιανό “θωρηκτό” στα 2μ

ΓΣ Περιστερίου: Φέρνει αυστραλιανό “θωρηκτό” στα 2μ

Κοντά στην απόκτηση του 24χρονου διεθνή Αυστραλού φουνταριστού Σαμ Ναγκλ βρίσκεται ο ΓΣ Περιστερίου, ενός υδατοσφαιριστή που θα ενισχύσει σημαντικά την επιθετική γραμμή της ομάδας του Κώστα Λούδη στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου

Υπέφερε στα 2 μέτρα τη φετινή σεζόν ο ΓΣ Περιστερίου, καθώς έχει αγωνιστεί για μεγάλο διάστημα χωρίς κλασικό φουνταριστό. Ο Άγγελος Φώσκολος ήταν απών λόγω του σοβαρού θέματος υγείας (που ευτυχώς ξεπεράστηκε) και ο Μανώλης Τσαχιλίδης έπαιξε ελάχιστα λόγω προβλήματος τραυματισμού. Πλέον ο Φώσκολος επέστρεψε, καθώς αγωνίστηκε στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης στο πρωτάθλημα της Α1 Ανδρών (πέτυχε, μάλιστα τρία γκολ με… μιάμιση προπόνηση), ενώ ο Τσαχιλίδης θα χρειαστεί χρόνο για να επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς.

Έτσι ξεκίνησε το “φλερτ” με το αυστραλιανό “θωρηκτό”, τον Σαμ Ναγκλ. Ο αριστερόχειρας διεθνής φουνταριστός είναι γεννημένος το 1998, έχει ύψος 1μ.95 και κατάγεται από το Σίδνεϊ της Αυστραλίας, ενώ αγωνιζόταν στο Κολλέγιο της Σάντα Μπάρμπαρα στις ΗΠΑ.

Για τον Αυστραλό πολίστα, που έχει αγωνιστεί με τις μικρές Εθνικές της χώρας του και που θα λάβει μέρος στην προετοιμασία της Εθνικής ανδρών για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού αυτή θα είναι η πρώτη του εμπειρία από πρωτάθλημα ευρωπαϊκής χώρας, με τον ίδιο και το Περιστέρι να αναμένουν η συνεργασία να ευδοκιμήσει προκειμένου να επιτευχθούν οι στόχοι και οι φιλοδοξίες των δύο πλευρών. Για τον ΓΣΠ η διάκριση σε πρωτάθλημα Α1 Ανδρών και Κύπελλο με επίτευξη της ευρωπαϊκής εξόδου και για τον αθλητή η πετυχημένη καριέρα στην Ευρώπη και η καθιέρωσή του ως διεθνής με την Εθνική Ανδρών των “καγκουρό”.

Η μεταγραφή αναμένεται να ολοκληρωθεί και τυπικά και να ανακοινωθεί τις επόμενες ώρες.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πόλο