fbpx

Αλεξία Καμμένου: «Θα πάμε στο Παρίσι» (pics)

Αλεξία Καμμένου: «Θα πάμε στο Παρίσι» (pics)

Η ομοσπονδιακή τεχνικός Αλεξία Καμμένου οδήγησε την Εθνική μας ομάδα πόλο των Γυναικών στη νέα μεγάλη διάκρισή της μέσα στο 2022, την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Ρώμης, ενώ μαζί με την Ευτυχία Καραγιάννη συνέβαλε και στις επιτυχίες των Νέων Γυναικών και Νεανίδων.

Η έμπειρη προπονήτρια στέλνει τις ευχές της για τη νέα χρονιά μέσω του KoeMAG και εκτιμά πως το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα καταφέρει να προκριθεί και να μετάσχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι το 2024. Αναλυτικά οι δηλώσεις της:

«Οι διακρίσεις των προπονητών έρχονται μέσα από τις επιτυχίες των ομάδων. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στις αθλήτριές μου, που μέσα σε ένα μικρό χρονικό διάστημα συνεργασίας κατάφεραν αυτές τις μεγάλες διακρίσεις.

Τα αφήνουμε όλα πίσω. Μια πολύ δύσκολη χρονιά έρχεται. Θα είναι η πιο δύσκολη. Ξεκινάει ο μεγάλος αγώνας για την πρόκριση στους Ολυμπιακούς αγώνες. Η αρχή θα γίνει από το Παγκόσμιο πρωτάθλημα στην Φουκουόκα της Ιαπωνίας. Στη συνέχεια -πάντα σε επίπεδο γυναικών- υπάρχει το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στο Τελ Αβίβ.

Οι επιτυχίες του 2022 αποτελούν μια ωραία ανάμνηση, εφαλτήριο για νέες διακρίσεις και μας δίνουν αυτοπεποίθηση. Σκύβουμε το κεφάλι και δουλεύουμε όσο πιο σκληρά μπορούμε για να κάνουμε το όνειρο πραγματικότητα. Θα το κάνουμε. Θα πάμε στο Παρίσι το 2024.

Πιστεύω παρά πολύ στην ομάδα μου και στα παιδιά. Είμαι τυχερή που έχω τόσο καλές αθλήτριες, είμαι τυχερή που έχω τόσο καλούς συνεργάτες. Θέλω επίσης να σταθώ και στις διακρίσεις των μικρότερων Εθνικών ομάδων. Πήραμε μετάλλιο σε όλες τις διοργανώσεις στις οποίες λάβαμε μέρος. Αυτό οφείλεται στην εμπιστοσύνη που έδειξε η ΚΟΕ στο πρόσωπό μου ώστε να επιλέξω τους συνεργάτες μου και οι τελευταίοι να με τιμήσουν – με το παραπάνω με αυτά τα μετάλλια σε ευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο.

Ευχή για το 2023 είναι να έχουν υγεία οι αθλήτριες, να χαίρονται την κάθε τους ημέρα».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πόλο