fbpx

Άγγελος Βλαχόπουλος: «Ενωμένοι θα πετύχουμε περισσότερα»

Άγγελος Βλαχόπουλος: «Ενωμένοι θα πετύχουμε περισσότερα»

Ο Έλληνας διεθνής άσος της Νόβι Μπέογκραντ, ασημένιος Ολυμπιονίκης και χάλκινος παγκόσμιος πρωταθλητής με την Εθνική ομάδα πόλο Ανδρών Άγγελος Βλαχόπουλος μίλησε εφ´ όλης της ύλης στο εορταστικό τεύχος του ηλεκτρονικού περιοδικού της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας (KoeMAG) και στέλνει μήνυμα ενότητας, με στόχο να έρθουν ακόμα περισσότερες επιτυχίες στο άθλημα. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον ΣΕΑΥ και όλους όσους με ψήφισαν κορυφαίο υδατοσφαιριστή της χρονιάς. Είναι μεγάλη μου τιμή. Τελειώνει μια χρονιά που προσωπικά μου αφήνει ανάμεικτα συναισθήματα.

Σε συλλογικό επίπεδο, καταφέραμε να κερδίσουμε το πρωτάθλημα Σερβίας και την Αδριατική λίγκα με την ομάδα μου, τη Νόβι Βελιγραδίου, αλλά δεν καταφέραμε να κερδίσουμε στον τελικό του Champions League (χάσαμε στα πέναλτι), που ήταν ο μεγαλύτερος στόχος της ομάδας αλλά και ένας προσωπικός στόχος αρκετών χρόνων.

Με την Εθνική ομάδα καταφέραμε και κερδίσαμε το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα και θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει ακόμα και το χρυσό. Αυτό μας άφησε μια γλυκόπικρη γεύση.

Θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους υγεία πρώτα απ’ όλα, επίτευξη των στόχων τους σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο και κάθε ευτυχία.

Ο χώρος μας χρειάζεται αγάπη. Όλοι βρισκόμαστε σ’ ε´ναν χώρο που αγαπάμε και προσπαθούμε να βελτιώσουμε ο καθένας απ’τη μεριά του. Δεν χρειάζονται αντιπαλότητες και κακίες.

Θεωρώ πως η Ομοσπονδία, οι παράγοντες, οι προπονητές και οι αθλητές έχουμε βοηθήσει αρκετά στην ανάπτυξη των αθλημάτων του υγρού στίβου και σίγουρα μπορούμε να καταφέρουμε περισσότερα πράγματα όσο είμαστε ενωμένοι και κοιτάμε το συνολικό καλό του χώρου».

Ο Άγγελος Βλαχόπουλος βρίσκεται αυτές τις μέρες στην Αθήνα, έχει κληθεί στο κοινό καμπ προετοιμασίας και τα επίσημα φιλικά προετοιμασίας με την Ιταλία, αλλά δεν αγωνίζεται επειδή τον ταλαιπωρεί ένας παλιός τραυματισμός στο χέρι που θέλει να αντιμετωπίσει ριζικά.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πόλο